Καλωσορίσατε στην ενότητα του ιστότοπου του Πανεπιστημίου Πατρών που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις επιλογές σας και τα επόμενα βήματα στις σπουδές σας. Γνωρίστε τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που παρέχει το Πανεπιστήμιο και ανακαλύψτε τη φοιτητική του ζωή.

Γνωρίζω τις Προπτυχιακές Σπουδές

Γνωρίστε τα 35 προπτυχιακά προγράμματα που λειτουργούν από αντίστοιχα ακαδημαϊκά Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών οργανωμένα σε 7 Σχολές. Βρείτε απαντήσεις στο γιατί να τα επιλέξετε για τις σπουδές σας και κατανοήστε τον τρόπο εισαγωγής σε αυτά.

Γνωρίζω τις Μεταπτυχιακές Σπουδές

Γνωρίστε τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που οργανώνουν ή συμμετέχουν τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών στις θετικές επιστήμες, στο πολυτεχνείο, στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, στις γεωπονικές επιστήμες, καθώς και στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. 

Γνωρίζω το Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι ένα Ίδρυμα με περισσότερα απο 50 χρόνια ιστορίας γεμάτα γνώση και δημιουργία. Γνωρίστε το Πανεπιστήμιο μέσα από τη σύντομη παρουσίασή του στον ιστότοπο και ανακαλύψτε τον πλούσιο φυσικό του περίγυρο στην Πάτρα και το Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πύργο, Αίγιο & Αμαλιάδα.

Ανακαλύπτω τη Φοιτητική ζωή

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές πτυχές της φοιτητικής ζωής μέσα από το έργο των ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Γνωρίστε την ζωντανή κοινότητα του Πανεπιστημίου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και το περιοδικό του @UP.

Με μια ματιά

  • ~7000 νεοεισαχθέντες προπτυχιακοί φοιτητές ετησίως
  • 35 Προπτυχιακά Προγράμματα
  • 49 Μεταπτυχικά Προγράμματα