ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την χορήγηση δωρεάν σίτισης των φοιτητών για το ακαδ. έτος 2020-2021 παρατείνεται έως 06-11-2020.

Από την Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

***

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Ανακοινώνεται ότι από 1/9/2020 ξεκινά η επαναλειτουργία των εστιατορίων όπου θα σιτίζονται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στην Πανεπιστημιούπολη του Ρίου, στο Κουκούλι, και στις πόλεις του Μεσολογγίου, Αγρινίου, Αιγίου, Πύργου και Αμαλιάδας.

Η σίτιση των φοιτητών της πόλης του Αγρινίου θα λαμβάνει χώρα στο νέο χώρο εστίασης επί της οδού ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 5-7 (πρώην Αναπαύσεως).

Η σίτιση θα γίνεται με τη λήψη του φαγητού σε πακέτο και σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για την πανδημία του covid 19.

***

 

Η σίτιση παρέχεται από το Εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας, το οποίο ευρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη, με την επίδειξη ειδικής ταυτότητας.

Η σίτιση των φοιτητών των πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας παρέχεται σε εστιατόρια που εδρεύουν στις πόλεις λειτουργίας των αντίστοιχων Τμημάτων.

Η σίτιση αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνει την 30η Ιουνίου του επομένου έτους. Σίτιση δεν παρέχεται κατά τις ημέρες των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα. Σε περίπτωση παράτασης του διδακτικού έτους αποφασίζει σχετικά η Σύγκλητος για παράταση της παροχής δωρεάν σίτισης για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Η σίτιση περιλαμβάνει πρωϊνό, μεσημεριανό και βραδινό φαγητό.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη δωρεάν σίτιση, τη διαδικασία αίτησης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος παρέχονται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

 

Κοινή υπουργική απόφαση
Δικαιολογητικά 2020-21
Όρια εισοδήματος 2020-21