Ψήφισμα Δ.Σ. τμήματος ΗΜ&ΤΥ για την απώλεια του συναδέλφου επ. καθηγητή Κώστα Ευσταθίου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών στην υπ. αριθμ. 2/12-12-2012 έκτακτη συνεδρίαση του, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εξαίρετου συναδέλφου και δασκάλου Κωνσταντίνου Ευσταθίου, εκφράζοντας τα συναισθήματα όλου του Τμήματος, αφού εξήραν την προσωπικότητα, το ήθος, την αγάπη του εκλιπόντος για τους φοιτητές, την σημαντική και μακροχρόνια προσφορά του και αφοσίωση του στην εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα του Τμήματος για πάνω από τρείς δεκαετίες αποφασίζουν:

1. Να κατατεθεί στεφάνη του Τμήματος για τον εκλιπόντα
2. Να εκπροσωπηθεί το Τμήμα στην εξόδιο ακολουθία
3. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Τμήματος στην οικογένεια του εκλιπόντος
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στην Πανεπιστημιακή κοινότητα και στον Ημερήσιο Τύπο

Για το Δ.Σ. του Τμήματος
Ο Πρόεδρος
Καθηγητής Αντώνιος Τζές
 
Η εξόδιος ακολουθία για τον εκλιπόντα συνάδελφο Κώστα Ευσταθίου θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 11:00 στη εκκλησία της Αναλήψεως Σωτήρος στο Βόλο. Θα υπάρξει διευκόλυνση για την μετάβαση ατόμων της πανεπιστημιακής κοινότητας αυθημερόν στο Βόλο. Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί τουλάχιστο ένα τουριστικο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει πρωί (περίπου στις 6) για το Βόλο και επιστροφή το απόγευμα.
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν για την εξόδιο ακολουθία να δηλώσουν συμμετοχή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο head@ece.upatras.gr
 

Υπεύθυνος: 
Α. Τζές, Πρόεδρος Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών
Τηλέφωνο: 
Fax: 
Κατηγορία: 
Οργανική Μονάδα: