Το Πανεπιστήμιο Πατρών στα κοινωνικά δίκτυα facebook και twitter

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο Facebook: https://www.facebook.com/upatras

Σχεδόν 4200 likes έχει ήδη η επίσημη σελίδα του Πανεπιστήμιου στο facebook που λειτουργεί εδώ και μερικές βδομάδες στο σύνδεσμο https://www.facebook.com/upatras με τίτλο "Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras".
Η σελίδα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο με σκοπό να καλύψει το κενό της επίσημης εκπροσώπησης του Πανεπιστημίου μας στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κίνηση αυτή ελπίζουμε να συμβάλει στη ανάπτυξη της πανεπιστημιακής κοινότητας με ζωντάνια και αλληλεγγύη και στη σύνδεση μας με τους αποφοίτους μας.
Ήδη η σελίδα είναι γεμάτη προτάσεις σχετικά με τη δημιουργική έκφραση των φοιτητών, προτάσεις προς τις αρχές κλπ, ενώ εκεί αναρτώνται ειδήσεις που αφορούν όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Κάποιοι σχολίασαν ότι οι φοιτητές δεν είχαν ως τώρα βήμα να ακουστούν εκτός από εκείνα των φοιτητικών παρατάξεων.
Τα 4000 likes είναι βέβαια λίγα σε σχέση με το μέγεθος της κοινότητας μας και τον αριθμό των αποφοίτων μας. Επειδή υπήρχαν στο παρελθόν διάσπαρτες άλλες σελίδες στο fb που είχαν δημιουργηθεί αυτόματα γίνεται προσπάθεια να ενσωματωθούν στην επίσημη σελίδα. Ενημερώστε το προφιλ σας για το πού σπουδάζετε ή εργάζεστε, χρησιμοποιώντας την επίσημη σελίδα μας με τίτλο "Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras".

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο twitter: https://twitter.com/upatras

To Πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται στο twitter στο σύνδεσμο https://twitter.com/upatras από τα τέλη του 2009. Στο προφίλ του αναρτώνται οι σημαντικές ανακοινώσεις και εκδηλώσεις από τον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος.

Υπεύθυνος: 
Πρυτανεία Πανεπιστημίου
Τηλέφωνο: 
Fax: 
Οργανική Μονάδα: