“Ανακαλύπτω το Αγρίνιο” από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων

Ιστότοπος www.discoveragrinio.gr

Δημιουργία Ιστότοπου για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Αγρινίου
www.discoveragrinio.gr

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του «ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» και ομάδα υποψηφίων διδακτόρων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων (ΔΕΑΠΤ) με την επιστημονική καθοδήγηση του κ. Προκόπη Θεοδωρίδη, επίκουρου καθηγητή μάρκετινγκ, εργάστηκαν με ενθουσιασμό για τη συλλογή, επεξεργασία και διαμόρφωση όλων των στοιχείων και πληροφοριών για τη δημιουργία του ιστότοπου www.discoveragrinio.gr με στόχο την τουριστική προβολή του Δήμου Αγρινίου.

Η δημιουργία του ιστότοπου είναι αποτέλεσμα μίας ευρύτερης συλλογικής προσπάθειας με την συμμετοχή του  Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, του Τοπικού  Τουριστικού Δικτύου, πολιτικού και υπηρεσιακού προσωπικού του Δήμου και πλειάδα δημοτών που με ιδιαίτερη χαρά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για να υλοποιηθεί.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου,  έγινε η παρουσίαση του ιστότοπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του  Δημάρχου Αγρινίου κ. Π. Μοσχολιού και πλήθους τοπικών φορέων, οργανισμών, επιχειρήσεων και δημοτών.

Βασίλειος Φίλιος, Καθηγητής
Διευθυντής  ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων

Υπεύθυνος: 
Βασίλειος Φίλιος, Καθηγητής, Διευθυντής ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων
Τηλέφωνο: 
Fax: 
Οργανική Μονάδα: