Άλμα ψηφιακής καινοτομίας οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών

Αγαπητά Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Σήμερα Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, το «Ψηφιακό Άλμα» του Πανεπιστημίου μας, άνοιξε τα φτερά του με την ηλεκτρονική εγγραφή των πρωτοετών φοιτητών μας σε 12 Τμήματα: Βιολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστήμης των Υλικών, Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Θεατρικών Σπουδών, Οικονομικών Επιστημών, Φαρμακευτικής, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Φυσικής και Χημικών Μηχανικών. Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν ήδη εγγραφεί ηλεκτρονικά περίπου 900 φοιτητές από το σύνολο των 2.700 περίπου επιτυχόντων φοιτητών των ανωτέρω Τμημάτων.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το Έργο που τόσο αγκάλιασε η πανεπιστημιακή μας κοινότητα και τα μέλη της εργάστηκαν γιαυτό άοκνα, ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία και να αποτελέσει σημαντική κληρονομιά και πυλώνα ανάπτυξης και εξέλιξης του Πανεπιστημίου μας.

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω θερμά όλα τα διοικητικά στελέχη του Πανεπιστημίου μας που απαρτίζουν τις ομάδες έργου κάθε υποσυστήματος και ιδιαίτερα εκείνα που προσφέρουν και πέραν από τις υπηρεσιακές συμβατικές τους υποχρεώσεις, καθώς και τα μέλη και τους υπευθύνους των ακαδημαϊκών και διοικητικών μονάδων που συνεργάζονται για την πρόοδο του Έργου.

Ευχαριστώ επίσης, όλα τα μέλη της Διοίκησης του Έργου, τον Πρόεδρο της ΕΠΠΕ Καθηγητή κ. Χούσο και τα μέλη της Καθηγητές κ.κ. Αλεξίου, Γαροφαλάκη, Καρακαπιλίδη, Κόμη, Μεγαλοοικονόμου και Σκούρα, καθώς και τον Αναπληρωτή Ιδρυματικό Υπεύθυνο Καθηγητή κ. Κροντηρά, για την πολυετή συνεισφορά τους στην επιτυχή υλοποίησή του.

Τέλος, τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου εκφράζω στον Πρύτανη κ. Σταύρο Κουμπιά και στον Πρύτανη κ. Γεώργιο Παναγιωτάκη, όπως και στους συνεργάτες τους Αντιπρυτάνεις, καθώς κατά τη θητεία τους γεννήθηκε και μεγάλωσε το Έργο του «Ψηφιακού Άλματος», ώστε σήμερα το όραμα αυτό να γίνεται αληθινό.

Η νέα Πρυτανεία και το Συμβούλιο Ιδρύματος στηρίζουν το Έργο και προσδοκούν την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Η Πρύτανις

Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου

 

Υπεύθυνος: 
Πρυτανεία Πανεπιστημίου
Οργανική Μονάδα: