Τρέχουν τα πρωταθλήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 2017 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Οι αθλητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Πατρών συνεχίζονται με φρενήρη ρυθμό και στο εαρινό εξάμηνο, με το διατμηματικό πρωτάθλημα μπάσκετ να οδεύει πλέον στην τελική του ευθεία, ενώ άνοιξε η αυλαία και για το εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 11x11. Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μπάσκετ, μετά από 20 συνολικά αγώνες, βρίσκεται το τμήμα Χημικών Μηχανικών με 12 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Πολιτικοί Μηχανικοί με 10 και την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν οι Μηχανικοί Η/Υ και Πληροφορικής και η Φαρμακευτική που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς.

Στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την άλλη έχει οριστεί το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το μεγάλο τελικό της 7ης Ιουνίου. Στην πρώτη φάση (20/2 έως 21/5) που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι ομάδες έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους, δύο των πέντε (Α Όμιλος: Ιατρική, Θεατρικών Σπουδών, Αρχιτεκτονική, Χημεία, Μηχανικοί Υπολογιστών και Β Όμιλος: Οικονομικό, Φυσικό, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Μαθηματικό, Διοίκηση Επιχειρήσεων) και δύο των έξι (Γ Όμιλος: Χημικοί Μηχανικοί, Βιολογία, Φοιτητική Εστία, Επιστήμη Υλικών, ΤΕΕΑΠΗ, Φιλολογία και Δ Όμιλος: Γεωλογία, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί, Φαρμακευτική, Παιδαγωγικό, Φιλοσοφία). Η φάση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε 10 αγωνιστικές, και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι προημιτελικοί στις 22 με 28 Μαΐου, η ημιτελική φάση από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου και φυσικά ο μεγάλος και μικρός τελικός στις 7 Ιουνίου.

Συνεχίζονται οι εργασίες στα γήπεδα του τένις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Σε επικοινωνία που είχαμε με το συντονιστή του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου κ. Άρη Αγγελόπουλο, ενημερωθήκαμε ότι στις 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για την ασφαλτόστρωση των γηπέδων τένις, προκειμένου να τοποθετηθεί στη συνέχεια ο ελαστικός τάπητας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Αγγελόπουλου, τα γήπεδα θα είναι έτοιμα
προς χρήση για το κοινό σε περίπου 3 με 4 εβδομάδες. Έτσι, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν πολύ σύντομα.