19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
07/10/2017 - 12:15 έως 08/10/2017 - 12:15

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 19ο Συνέδριο Ακτινολόγων της Νοτιοδυτικής Ελλάδας που διοργανώνουν η Εταιρεία Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κλινικό Εργαστήριο Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Πατρών,  που φέτος πρόκειται να γίνει στις 7 – 8 Οκτωβρίου 2017 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το φετινό Συνέδριό μας θα εστιάσει σε θέματα απεικόνισης της κοιλίας. Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στην απεικόνιση και αντιμετώπιση συνήθων νεοπλασιών σε ενήλικες και παιδιά. Επιπλέον, θα αναπτυχθούν θέματα απεικόνισης σε επείγουσες καταστάσεις όπως το τραύμα και οι αγγειακές παθήσεις. Τέλος, θα αναφερθούν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στη χρήση των ενδοφλέβιων σκιαγραφικών.

Όπως σε κάθε συνέδριό μας, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν ελεύθερες ανακοινώσεις από μελέτες που έχουν εκπονηθεί στα διάφορα εργαστήρια της Ν.Δ. Ελλάδας και άλλα εργαστήρια της χώρας.

Εύχομαι και ελπίζω προσωπικά και εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και αυτό το Συνέδριό μας να είναι εφάμιλλο των προηγουμένων.

 

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου,
Θεόδωρος Πέτσας
Καθηγητής Ακτινολογίας
Δ/ντής Κλινικού Εργαστηρίου Ακτινολογίας
Πανεπιστημίου Πατρών

Συνημμένα θα βρείτε την Α’ Ανακοίνωση και τις Οδηγίες για τις Ελεύθερες Ανακοινώσεις
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των Ελεύθερων Ανακοινώσεων είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2017.