ΚΕΔΜΟΠ - ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ: " Χορεύοντας για τη ζωή " Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη

Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου
05/10/2019 - 00:00

Η προγραμματισμένη εκδήλωση για σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται & θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο.

******

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του WMDA για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ)  στην Πάτρα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με σύνθημα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα - Γίνε και εσύ δότης».

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 σε συνεργασία  με τις Πολιτιστικές Ομάδες  Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΟΦΠΠ) και την Ομάδα  «Will you ..Marrow me?» της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας του Παραρτήματος Πάτρας (ΕΕΦΙΕ) οργανώνουν στην Πάτρα, στη διασταύρωση της Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου και ώρα 20.00 μ.μ. ένα χορευτικό δρώμενο δρόμου που φέρει τον τίτλο Street Dance Show - «Χορεύοντας για τη Ζωή».

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών θα χορέψουν και θα μας ξεσηκώσουν σε ρυθμούς Latin και RnB, γιορτάζοντας μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη. Παράλληλα, εκεί, θα βρίσκονται και στελέχη, εθελοντές δράσης και φίλοι του ΚΕ∆ΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά µε το πως µπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.