Ημερίδα: "Βιωσιμότητα στη Διαχείριση Νερού στον Τομέα του Τουρισμού" στο πλαίσιο του έργου CASTWATER

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
09/10/2019 - 09:00

Το Πανεπιστήμιο διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Βιωσιμότητα στη Διαχείριση Νερού στον Τομέα του Τουρισμού», την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου CASTWATER–Coastal areas sustainable tourism water management in the Mediterranean, στο οποίο συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το «Εργαστήριο Κατανεμημένων Συστημάτων & Τηλεματικής», ενώ επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Ρεθύμνου.

Στο συγκεκριμένο έργο συμμετέχουν 11 εταίροι από 10 περιφέρειες της ΕΕ με στόχο να μοιραστούν γνώση και εμπειρία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ανάγκη για βελτίωση των πρακτικών σχετικά με μεθόδους μέτρησης και αξιολόγησης, να βρουν τρόπους για την προώθηση της ευαισθητοποίησης πάνω στη βιώσιμη διαχείριση του νερού στον τουρισμό και να στηρίξουν ιδέες υιοθέτησης αποτελεσματικών λύσεων στη διαχείριση υδάτων.

Στην ατζέντα της ημερίδας που μπορείτε να δείτε εδώ μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα και τα θέματα που θα παρουσιαστούν, ενώ αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στο: https://castwater.interreg-med.eu/.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην ημερίδα, μπορείτε να στείλετε email στο vmantadaki@upatras.gr, με τίτλο «Ημερίδα CASTWATER» και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ιδιότητά σας.