Ημερίδα: "Κατάθλιψη στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη-Η Διαχείριση των Προκλήσεων στο Ιατρείο"

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
19/10/2019 - 10:00

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, σας προσκαλεί σε ημερίδα με τίτλο: «Κατάθλιψη στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη-Η Διαχείριση των Προκλήσεων στο Ιατρείο», που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 10:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Στόχος της ημερίδας είναι η εκπαίδευση των Γενικών – Οικογενειακών Ιατρών σε θέματα Ψυχιατρικής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η διασύνδεσή τους με τις δομές παροχής ψυχιατρικών υπηρεσιών του Νομού μας. Το Περιφερειακό Τμήμα της Ε.Ψ.Ε. προσβλέπει σε μία σύνδεση των δύο ειδικοτήτων με περαιτέρω συναντήσεις, το περιεχόμενο των οποίων θα συζητηθεί στην παρούσα Ημερίδα.

Η Ημερίδα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει θέματα της καθημερινής πρακτικής όπως αναγνώριση και διάγνωση ψυχιατρικών νοσημάτων, συννοσηρότητες, επιλογές θεραπείας και αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, παραπομπές. Θα υπάρξουν παρουσιάσεις περιστατικών και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.