Ανακοινώσεις: Ψηφίσματα

Απώλεια του Καθηγητή Παύλου Κορδοπάτη

Νικήθηκε από την επάρατη νόσο σήμερα το πρωί, 16 Οκτωβρίου 2014, αφού έδωσε μια γενναία μάχη.

Ψήφισμα για τον θάνατο του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αθανασίου Παλιούρα

Η Πρόεδρος του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΑ, κορυφαίας πνευματικής προσωπικότητας του Αγρινίο

Επισυναπτόμενα: 

Συγχαρητήρια Συμβουλίου Ιδρύματος

Το Συμβούλιο Ιδρύματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή τους στους κ.κ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΑΡ. ΣΥΝ. 26-20.5.2014

Επισυναπτόμενα: 

Συλλυπητήριο μήνυμα Συμβουλίου Ιδρύματος για την απώλεια του Καθηγητή Δ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

Το Συμβούλιο Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια του Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ.

Ψήφισμα Συγκλήτου (Συνεδρίαση 23/3.4.2014)

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία, δηλώνει ομόφωνα την αντίθεσή της στις διαγραφές φοιτητών και προτείνει τη ριζική επανεξέταση του θέματος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Απώλεια της Καθηγήτριας Ιατρικής Παναγιώτας Ματσουκά

Το Συμβουλιο Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε την αιφνίδια απώλεια της Καθηγήτριας της Ιατρικής ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ.

Ανακοίνωση Συμβουλίου Ιδρύματος για την απώλεια του Καθηγητή Δ. Συνετού

Το Συμβούλιο Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Πανεπιστημιακού Διδασκάλου.

Σελίδες