Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πατρών νικητές σε διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Η νικήτρια ομάδα DominoStyle

Η Λίνα Στούμπου, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο Παναγιώτης Τσάγγας και ο Διονύσης Ρόδης, απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών κέρδισαν το πρώτο βραβείο για την επιχειρηματική τους πρόταση DominoStyle στο διαγωνισμό Rising Ideas startup που ολοκληρώθηκε εχθές 27 Νοεμβρίου 2013.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Rising Ideas startup διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας (ΕΣΥΝΕΔΕ) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Για να προβάλλουμε το έργο των αποφοίτων μας φιλοξενούμε ένα δικό τους κείμενο που μάς παρουσιάζουν την πορεία τους προς τη διάκριση.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Καλή τους σταδιοδρομία!

Είμαστε η Λίνα Στούμπου, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο Παναγιώτης Τσάγγας και ο Διονύσης Ρόδης, μια 4μελής ομάδα απόφοιτων Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το DominoStyle ξεκίνησε περίπου ένα χρόνο πριν όταν είχαμε στα σκαριά μια άλλη ιδέα σχετική με social sharing φωτογραφιών, η οποία τελικά δεν προχώρησε. Στην προσπάθεια υλοποίησής της όμως ανακαλύψαμε ότι ένας crowdsourcing μηχανισμός φωτογραφιών θα μπορούσε πιθανότατα να δώσει μια εντελώς άλλη ώθηση στην βιομηχανία της μόδας.

Μελετήσαμε έτσι για αρκετούς μήνες τη βιομηχανία αυτή και ψάξαμε να βρούμε τρόπους που η τεχνολογία θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πιο «δημοκρατική» μόδα, επηρεασμένη από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δημιουργούν αντικείμενα μόδας ή στυλ δίπλα μας. Έτσι προέκυψε η πρώτη εκδοχή του DominoStyle.

Το DominoStyle είναι μία πλατφόρμα, που έχει σαν στόχο να φέρει πιο κοντά τους fashion designers/ brands με τους fashionistas μέσω ενός προγράμματος πιστότητας (loyalty program) που θα επιβραβεύει τους fashionistas με δώρα για τις ενέργειες τους, τόσο στο DominoStyle όσο και στα social media. Προσφέρει έτσι στους designers/ brands διαφήμιση των συλλογών τους μέσα από ποιοτικές φωτογραφίες, πιο στενή σχέση με τους πελάτες τους καθώς και με τους fashion bloggers.

Περισσότερες πληροφορίες για το DominoStyle αλλά και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε :

Site: http://www.dominostyleapp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/DominoStyleapp 
email: info@dominostyleapp.com

Responsible: 
Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Phone: 
Fax: