Επετειακός Εορτασμός της Ιδρύσεως του Πανεπιστημίου

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 53ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Τελετών. 

Στη φετινή εκδήλωση θα τιμηθεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, για το έργο του, και ιδιαίτερα τη συνεργασία και την υποστήριξη που έχει προσφέρει στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η παρουσίαση του έργου του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, εστιάζοντας σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών, θα γίνει από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου. Θα ακολουθήσει η αντιφώνηση του Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα, με τίτλο: «Πανεπιστήμιο – Περιφέρεια: δύο φορείς, ένας πόλος ανάπτυξης» και η απονομή τιμητικής πλακέτας και διπλώματος στον τιμώμενο από την Πρύτανι.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική παρέμβαση, σε συνεργασία με τη «Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών». Η Χριστίνα Καραμπέρη στο πιάνο και η Ευγενία Μπεσσόνοβα στο βιολοντσέλο, θα ερμηνεύσουν έργα των: C. Saint-Saens, Diabelli και Μ. Χατζιδάκι.

Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης. 

Responsible: 
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων