Ημερίδα: "Εμβολιασμοί: ασπίδα προστασίας για όλους"

Αμφιθέατρο Αρχαιολογικού Μουσείου
14/12/2019 - 09:30

Το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας (πρώην ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Δυτικής Ελλάδας - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας/Αγωγή Υγείας και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας/Αγωγή Υγείας, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Εμβολιασμοί: ασπίδα προστασίας για όλους» που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και φοιτητές.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 9.30 έως 14.00 και πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος της ημερίδας είναι να αντιμετωπιστεί η επιφυλακτικότητα απέναντι στον εμβολιασμό, να καταπολεμηθεί η παραπληροφόρηση παρουσιάζοντας τα νέα ερευνητικά δεδομένα και να προληφθούν κρούσματα ασθενειών μέσω του εμβολιασμού.

Την Ημερίδα συνδράμουν το Γ.Ν. Παίδων Πάτρας «Καραμανδάνειο», το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Κ.Υ Βορείου Τομέα & Γ.Ν «Άγιος Ανδρέας», το 39ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης Πατρών, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε) & το 3ο Περιφερειακό Τμήμα ΕΝΕ.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι επιστήμονες από το χώρο της Υγείας και της Εκπαίδευσης.