3η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας, 30/11/21

To Tμήμα Ζωϊκής Παραγωγής, Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Παν/μίου Πατρών, για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώνει την «3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ», στις 30 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη, (ώρα 10:00-15:00), προς τιμή της εορτής του Αγ. Ανδρέα, «Aλιέα» στο επάγγελμα και «Ιεραπόστολο», σύμβολο-λογότυπο του Παν/μίου Πατρών και πολιούχο της πόλης.

Η δράση αυτή γίνεται σε συνδυασμό με ανάλογες εκδηλώσεις στη Μεσόγειο και στοχεύει στο να γίνει γνωστή η δραστηριότητα στο ευρύ κοινό μέσα από παράλληλες ενέργειες. Η διοργάνωση υποστηρίζεται έμπρακτα από  τον τοπικό Σύνδεσμο Ιχθυοκαλλιεργειών Δυτικής Ελλάδος και από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), η οποία αποτελείται από 23 εταιρείες μέλη, η παραγωγή των οποίων αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας.

Συμμετέχουν με παρουσιάσεις εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, το Παν/μιο Κρήτης, το ΕΛΚΕΘΕ (Κρήτης), το Παν/μιο Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωπονική Σχολή Αθηνών, CMMI – CYPRUS MARINE & MARITIME INSTITUTE.

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού, η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά και είναι ανοικτή στο κοινό. Για δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι 26 Νοεμβρίου στην διεύθυνση sandreasday@gmail.com, δίνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και φορέα εκπροσώπησης). Βεβαίωσης συμμετοχής εκδίδεται σε όσους το επιθυμούν, κατά το πέρας της εκδήλωσης αφού το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους.

Διαδικτυακή Εκδήλωση με σύνδεση (μέσω zoom) στο σύνδεσμο https://upatras-gr.zoom.us/meeting/register/tJYld-iqqzwsGtL3-yyAFosq2Cdy76p9aRGr