Δελτίο Τύπου / Το Πανεπιστήμιο Πατρών ευχαριστεί τους χορηγούς του «Welcome to UP» fest για την στήριξή τους

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ευχαριστεί τους χορηγούς του «Welcome to UP» fest για την στήριξή τους

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 το Πανεπιστήμιο Πατρών προσκαλεί φοιτητές και Πατρινούς σε μία γιορτή που φιλοδοξεί να επεκταθεί σε ολόκληρη την πόλη και να ξεπεράσει τα όριά της, μια γιορτή που έχει σαν στόχο να συνδέσει το Πανεπιστήμιο με την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, να γνωρίσει τους φοιτητές μεταξύ τους αλλά και με το Πανεπιστήμιο, κάνοντας πράξη την εξωστρέφεια.

Το «Welcome to UP» είναι μία πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη συνδρομή του Δήμου της Πάτρας, που αγκαλιάζει τους πρωτοετείς φοιτητές γνωρίζοντάς τους την πόλη, και ανοίγει τις πύλες της Πανεπιστημιούπολης προσκαλώντας τους Πατρινούς και τους επισκέπτες σε μια σειρά εκδηλώσεων.

Αυτή η μοναδική για τα δεδομένα της χώρας διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την έμπρακτη στήριξη των χορηγών, των εταιρειών δηλαδή εκείνων που αποφάσισαν να σταθούν δίπλα στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου από την πρώτη χρονιά υλοποίησής της.

Γι’ αυτό το λόγο, το Πανεπιστήμιο Πατρών θέλει και δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους χορηγούς του «Welcome to UP» και συγκεκριμένα στις κάτωθι εταιρείες:


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

DELOITTE
ΛΟΥΞ

ΧΟΡΗΓΟΣ EVENT ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΕΥ


ΧΟΡΗΓΟΙ
HELLENIC TRAIN
MY WAY


ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
FERRY CENTER
ZARIFOPOULOS


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΠΑΛΗ
OCEANIC SECURITY
ΜΠΥΡΑ ΜΑΜΟΣ 
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CATERING
DUR
ELECTRIC POWER
GREENWORKS VOUTSIA