Εγκαίνια της Μόνιμης Συλλογής Οδίτης του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού

Το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού διοργανώνει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 19.00  στο κτήριο του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού (Μ. Αλεξάνδρου, Κουκούλι) τα Εγκαίνια της Μόνιμης Συλλογής Οδίτης του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών.

Στόχος της συγκεκριμένης έκθεσης είναι η εμπλοκή των φοιτητών/τριών σε μια δράση που από τη μια εμπεριείχε την έννοια της ανακύκλωσης -και κατά συνέπεια μιας αρχικής αναφοράς στην αειφορία και τη συμβολή του τουρισμού σε αυτή- και από την άλλη τους φέρνει σε επαφή με δημιουργούς πολιτιστικών αναπαραστάσεων αλλά και με τις ίδιες τις πολιτιστικές αναπαραστάσεις. Επίσης την ίδια ημέρα διοργανώνεται, σε συνεργασία με την Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών, ημερίδα με θέμα: «Το ταξίδι στην Λογοτεχνία».

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο: http://tourism.upatras.gr/?news=%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BC%CE%AE