1ο Τεύχος περιοδικής Έκδοσης Πανεπιστημίου Πατρών @up

Πρώτη σελίδα @up #1

Προς τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή χρονιά. Εκ μέρους της Επιτροπής της Συγκλήτου για την περιοδική έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών σας ανακοινώνω την κυκλοφορία του 1ου τεύχους του @up.

Θα το βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στη http://up.upatras.gr και σε λίγες μέρες σε έντυπη μορφή στα Τμήματα και στις Σχολές του Πανεπιστημίου μας και σε επιλεγμένα σημεία της Πάτρας και του Αγρινίου.

Στόχος είναι το έντυπο να εκδίδεται σε μηνιαία βάση την πρώτη βδομάδα κάθε μήνα, ενώ μια αντίστοιχη έκδοση με διαφορετικό προσανατολισμό στα Αγγλικά να εκδίδεται ανά τρίμηνο.

Το @up είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε με απόφαση της Συγκλήτου που όρισε Επιτροπή για την έκδοση του που αποτελείται από τον Πρύτανη, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, ένα Αναπληρωτή Πρύτανη και έναν εκπρόσωπο κάθε Σχολής.

Η φιλοσοφία της έκδοσης αυτής είναι να γράφεται και να εκφράζει την κοινότητα και η Επιτροπή μας απλά εποπτεύει την έκδοση. Υπάρχει ανάγκη συνεπώς να πλαισιωθεί από μέλη της κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, μέλη του προσωπικού) που θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά την έκδοση. Ηδη στάλθηκε ανακοίνωση για συνεργάτες, στην οποία ανταποκρίθηκαν πολλά μέλη της κοινότητας, πολλοί από από τους οποίους έχουν ήδη συμβάλει στην δημιουργία του πρώτου τεύχους με κείμενα και ιδέες.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή. Οποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με φωτογραφίες, άρθρα, ρεπορτάζ, σκίτσα, στήλες αλλά και βοήθεια στη διανομή του εντύπου μέσα και έξω από την Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα και το Αγρίνιο παρακαλούμε να ρθει σε επαφή μαζί μας στέλνοντας μας email (newsletter@upatras.gr). Κείμενα για το επόμενο τεύχος γίνονται δεκτά ως τις 20 του μήνα.

Εκ μέρους της Επιτροπής Έκδοσης του @up.

Νίκος Αβούρης

Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας & Ανάπτυξης

@up περιοδική έκδοση Πανεπιστημίου Πατρών http://up.upatras.gr

Υπεύθυνος: 
Ν. Αβούρης, Αναπληρωτής Πρύτανη
Τηλέφωνο: 
Fax: 
Οργανική Μονάδα: