6η Αθλητική Πανεπιστημιάδα

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην 6η Αθλητική Πανεπιστημιάδα.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) έχει προκηρύξει και θα πραγματοποιήσει την 6η Αθλητική Πανεπιστημιάδα, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 27-30/5/2014.

Θα συμμετέχουν φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας που είναι ενεργοί αθλητές στα αθλήματα: Στίβου, Καλαθοσφαίρισης, Πάλης, Judo, Ποδοσφαίρου 5Χ5 και Αντισφαίρισης.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, με την έγκριση της Επιτροπής Αθλητισμού και με τη φροντίδα και την προετοιμασία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, συμμετέχει με φοιτητές και φοιτήτριες στην 6η Αθλητική Πανεπιστημιάδα, με τις αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλα τα τμήματα και τις σχολές.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κ. Νικόλαος Βασιλείου και το μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής κ. Άρης Αγγελόπουλος. Την ομάδα της Καλαθοσφαίρισης συνοδεύει ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής, την ομάδα Ποδοσφαίρου 5Χ5, Πάλης και Judo ο Γρηγόρης Μικρώνης επίσης Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής, την ομάδα Στίβου η Κ.Φ.Α.-Δ.Υ Αγγελική Σώρρα και την ομάδα της Αντισφαίρισης ο Νίκος Βασιλείου.

Το Judo, η Πάλη και η Τελετή έναρξης την Τετάρτη 29/5/2014 ώρα 19:00, θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Α. Λιόσια, ο Στίβος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γ.Σ., η Καλαθοσφαίριση για τους φοιτητές στο κλειστό γήπεδο του Ε.Μ.Π. στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και για τις φοιτήτριες στο κλειστό του Π.Α.Ο. στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το Ποδόσφαιρο 5Χ5 στο “Star Football Club” στη Βούλα και η Αντισφαίριση στο “Forty love” στη Βάρη.

Τα μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, τόνισαν πως σκοπός του Πανεπιστημίου Πατρών και του Γυμναστηρίου, μέσα από την εμπειρία από τη διοργάνωση της προηγούμενης Πανεπιστημιάδας που είχε πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πάτρας, την ανάπτυξη του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιό μας και τους αθλητές-αθλήτριες και φοιτητές-φοιτήτριες που συμμετέχουν με τα χρώματα του Πανεπιστημίου Πατρών στους αγώνες, είναι μια καλή παρουσία και συγκομιδή θέσεων και μεταλλίων για το ανώτατο ίδρυμά μας.

Υπεύθυνος: 
Ν. Βασιλείου
Τηλέφωνο: 
2610993055
Fax: