Τουρνουά Beach Volley από τις αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Τουρνουά Beach Volley από τις αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών ακαδημιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, τουρνουά Beach Volley όπου συμμετείχαν κορίτσια και αγόρια, τόσο της ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών όσο και των ομάδων της Παναχαϊκής Γ.Ε. και της Ολυμπιάδας Πατρών.

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στα γήπεδα Beach Volley του Πανεπιστημίου Πατρών στο Γυμναστήριο και στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά συμμετοχής. Οι αθλήτριες και οι αθλητές που συμμετείχαν:

(Πανεπιστήμιο Πατρών): Παπαδοπούλου Ελπίδα, Χάιδα Αθηνά, Ευθυμίου Άρτεμις, Ευθυμίου Ελένη, Μικρώνη Μαρία, Ζγολόμπη Μαριάννα, Παναγοπούλου Βάλια.

(Παναχαϊκή Γ.Ε.): Σουγλέρη Βασιλική, Μητρούλια Δήμητρα, Μανέτα Ελένη, Κεχαγιά Ειρήνη, Κάτση Θάλεια, Πανάκη Χαρά, Σμπόρα Ελισσάβετ, Χουμουρίτη Αϊνόη, Αποστολοπούλου Μυρτώ, Κασπίρη Σοφία, Κασπίρη Μυρτώ, Μπιλή Μαριάνθη, Μαυροθαλασσίτη Ιόνη, Χουμουρίτης Θωμάς, Μανέτας Βαγγέλης.

(Ολυμπιάδα Πατρών): Τσουμάνη Ηρώ.

Παρευρέθησαν αρκετοί γονείς και των τριών ομάδων, ο πρόεδρος του τμ. Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού καθ. κ. Χρήστος Παπαδόπουλος ο οποίος και πραγματοποίησε τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά, άλλοι καθηγητές, φίλοι και συγγενείς. Το τουρνουά διεξήγαγε η Κ.Φ.Α. και προπονήτρια της ομάδας του Πανεπιστημίου, κα Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου,

Από τα μέλη Ε.Ε.Π. του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου τονίστηκε η χρησιμότητα τέτοιων αθλητικών δράσεων για τα παιδιά  όπως το Beach Volley και ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση δυο επίσης αθλητικών συναντήσεων των αθλητικών ακαδημιών του Πανεπιστημίου για το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου στις ομάδες pro-junior και junior και στους μικρούς αθλητές του Τένις, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εβδομαδιαίων προπονήσεων και αγώνων και σε αυτά τα αθλήματα, για την αθλητική χρονιά 2013-2014.

Οι αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών, ολοκληρώνουν τον προπονητικό κύκλο την επόμενη εβδομάδα και προγραμματίζεται η έναρξή τους από τη Δευτέρα 15  Σεπτεμβρίου 2014, στο Ποδόσφαιρο, στην Κολύμβηση, στο Βόλεϊ, στο Τένις και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες καθημερινά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, τηλ.: 2610993055 

Υπεύθυνος: 
Ν. Βασιλείου, Συντονιστής
Τηλέφωνο: 
Fax: