Ευκαιρίες δικτύωσης στο 2ο Space Networking Day στην Πάτρα

06/10/2015 - 10:00

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το si-Cluster με την υποστήριξη του Corallia και του Εργαστηρίου Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών (AML/UoP), διοργανώνει τη δεύτερη ημερίδα δικτύωσης «Space Networking Day», την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Διαστήματος (World Space Week) που θα εορταστεί στις 4-10 Οκτωβρίου σε περισσότερες από 80 χώρες.

Το παρών στην Ημέρα Δικτύωσης θα δώσουν εκπρόσωποι των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επιχειρηματικών μελών του si-Cluster με ενδιαφέρουσες ομιλίες, ενώ όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να εξερευνήσουν τις προοπτικές συνεργασίας με μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας στον χώρο των Αεροδιαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση συστήνεται η προεγγραφή στον σύνδεσμο εδώ:
https://www.eventbrite.com/e/2nd-space-networking-day-tickets-18551285394

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Εβδομάδας Διαστήματος θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων και το σεμινάριο "Basics for Space", στις εγκαταστάσεις του α2-innohub (Λ. Κηφισίας 44, Τ.Κ. 15125).

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του si-Cluster.

Υποστήριξη
Ο Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013. Το Έργο εντάσσεται στο Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) και στο Π.Ε.Π. Αττική 2007-2013, στο πλαίσιο της Πιλοτικής Φάσης Λειτουργίας της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Δημιουργία Καινοτομικών Συστάδων Επιχειρήσεων – Ένα Ελληνικό Προϊόν, Μια αγορά: ο Πλανήτης».