Τουρνουά ποδοσφαίρου: Η φάση των ομίλων

Την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, έπειτα από πρόσκληση των εκπροσώπων φοιτητών των ομάδων ποδοσφαίρου των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο η κλήρωση των Ομίλων του εσωτερικού διατμηματικού φοιτητικού πρωταθλήματος για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στο γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Επικεφαλείς των ομίλων τέθηκαν οι ομάδες από τα πιο ισχυρά τμήματα: "Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών" για τον α΄ όμιλο, το τμήμα "Χημικών Μηχανικών" για τον β΄ όμιλο, το τμήμα "Ιατρικής" για τον γ΄ όμιλο, και η "Φαρμακευτική" για τον δ' όμιλο. Οι όμιλοι συμπληρώνονται σύμφωνα με την κλήρωση, σε διπλά παιχνίδια, ως εξής:

Α’ Όμιλος: τα τμήματα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ και Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.,

Β’ Όμιλος: τα τμήματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΦΥΣΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ και ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,

Γ’ Όμιλος: τα τμήματα ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/ Υ, ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ

Δ’ Όμιλος: τα τμήματα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΧΗΜΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Οι εκπρόσωποι φοιτητές των ποδοσφαιρικών τμημάτων μπορούν να προμηθεύονται το φάκελο της ομάδας τους καθημερινά από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, 10:00-13:00. Υπεύθυνος προπονητής διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι ο κ. Χρήστος Τσίκας, τηλ.: 2610993055, 6930882777.

Η ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων, που υπήρξε πρωταθλητής στο τουρνουά της περασμένης χρονιάς, 2014-2015, φαίνεται φέτος αποφασισμένη να δικαιώσει τον τίτλο της και να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο, δίπλα στις δυναμικές ομάδες που διεκδικούν κι εκείνες την πρωτιά. Το ερώτημα είναι, θα μπορέσουν οι πολλά υποσχόμενες ομάδες να σταθούν επάξια ως αντίπαλοι και να διεκδικήσουν μια διάκριση; Η απάντηση θα δοθεί στις επόμενες αγωνιστικές. Εμείς, πάντως, ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!