Η PatrasIQ στο Forum Ανάπτυξης 2016

>> Στιγμιότυπο από την εκδήλωση: ο Αν . Πρυτάνεως Δ. Πολύζος, περιστοιχιζόμενος από τους Α. Κούστα και Π. Μαρλαφέκα (Επιμελητήριο Αχαΐας).
 
Η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PatrasIQ συμμετείχε στο 19ο Forum Ανάπτυξης το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, στις 10:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με την εκδήλωση «Patras IQ: Συνεργαζόμαστε-Καινοτομούμε-Δημιουργούμε. Αποτελεσματικότητα στην πράξη» και με εκθεσιακό περίπτερο.
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, οι κκ. Σία Αναγνωστοπούλου, (τ. Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων) και Ηλίας Ξανθάκος, (Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, του οποίου αναγνώστηκε επιστολή),
Από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συμμετείχαν, οι κκ. Ιωάννης Καλλίτσης (Καθηγητής Τμήματος Χημείας του Π.Π.) και Βασίλης Κωστόπουλος (Καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Π.Π., Διευθυντής εργαστηρίου Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων) πραγματοποίησαν εισηγήσεις και συνομίλησαν με το κοινό, πάνω στο ζήτημα της αποτελεσματικότητας που προκύπτει από την ουσιαστική συνεργασία μεταξύ φορέων, εκπροσώπων της έρευνας και παραγωγικών τάξεων.