Τα 'σκυλιά' της μουσικής

Είναι ολοκαίνουριοι, νεοσύστατοι και φρέσκοι. Το καλοκαίρι του 2016 παίρνουν την απόφαση να σχηματίσουν τη δική τους μπάντα, η οποία καταφέρνει να πάρει σάρκα και οστά τον Απρίλη του 2018. Πρόκειται, βέβαια, για τέσσερα νεαρά αγόρια από την Πάτρα που ακούν στο όνομα Amber dogs. Δύο λέξεις τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη όχι με τυχαίο τρόπο, καθώς η πρώτη αφορά το χρώμα που θεωρούν πως έχει η μουσική τους, το κεχριμπαρί, και η δεύτερη κάτι που αγαπούν πολύ. Επηρεασμένοι από τους Αudioslave, Fu Manchu, Queens of the Stone Age, Royal Blood και Monster Magnet, ενώνουν στίχους και μελωδία και δημιουργούν τη μουσική που τους αντιπροσωπεύει
Τέλη Απρίλη ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή της Γιάφκας και τη γεμίζουν με drums, μπάσο, κιθάρα και ένα τραγουδιστή να τα συνοδεύει. Ανάμεσα στα τραγούδια 'Five word letter', 'Walk right through', 'More than meets the eye', 'Whole' , 'Naive', αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το 'The mouse'. Στο live της 26ης Απριλίου απέδειξαν πως το πάθος είναι η κινητήρια δύναμή τους ώστε να συνεχίζουν να δημιουργούν και να παράγουν τη μουσική της ψυχής τους.
Με αφετηρία, λοιπόν, την Πάτρα, ας ταξιδέψει η μουσική τους πέρα από τούτο τον τόπο σε κάθε ακροατή που εκτίθεται σε νέα ακούσματα. Ας τους καλωσορίσουμε!