Πολιτιστικά 2019: «Εμείς εδώ χορεύουμε, Εδώ τραγούδια λέμε»

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
19/05/2019 - 00:00

«Εμείς εδώ χορεύουμε, Εδώ τραγούδια λέμε»
Σκηνική Χορευτική Συνύπαρξη Συλλόγου Ελληνικών παραδοσιακών χορών Πανεπιστημίου Πατρών και Ευπαθών Κοινωνικών ομάδων από φορείς της ευρύτερης περιοχής
Στα πλαίσια των «Πολιτιστικών 2019» του Πανεπιστημίου Πατρών

Μεγάλη χορευτική, μουσική και θεατρική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών 2019» που οργανώνει το πανεπιστημιακό ίδρυμα της πόλης των Πατρών και η Επιτροπή Πολιτιστικής Ανάπτυξης, που για φέτος έχουν τίτλο «Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες και Πολιτισμός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ώρα 8:00μμ., στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στην παράσταση συμμετέχουν, τραγουδούν και χορεύουν από κοινού, όλα τα μέλη του συλλόγου καθώς και ευπαθείς ομάδες από πολλούς φορείς της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα συμμετέχουν χορευτικά οι φορείς: Σύλλογος Κωφών-Βαρήκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδας-έδρα Πάτρα, Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας-έδρα Πάτρα, «Μαχητές» Σύλλογος Γονέων για την Εκπαίδευση-Επαγγελματική Κατάρτιση και Αποκατάσταση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση-έδρα Πάτρα, Κ.Ε.Φ.Ι.Α.Π. Ωφελούμενοι Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, «Αλκυόνη» Σύλλογος ΑΜΕΑ-έδρα Ναύπακτος, «Η Μέριμνα» Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, Σ.Ο.Ψ.Υ. Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία Πάτρας και ανεξάρτητοι ωφελούμενοι.