2η συνάντηση ενδιαφερόμενων μερών του έργου EXTRA-SMEs

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
25/06/2019 - 09:30

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το «Εργαστήριο Κατανεμημένων Συστημάτων & Τηλεματικής» συμμετέχει στο έργο «Improving policies to boost SME competitiveness and extraversion in EU coastal and rural areas where aquaculture is a driver of the regional economy (EXTRA-SMEs)». Το έργο EXTRA-SMEs συγκεντρώνει 8 περιφέρειες από 7 χώρες, με σκοπό την επέκταση των αγροτικών και παράκτιων ΜΜΕ σε ευρύτερες αγορές για την προώθηση των προϊόντων τους, μέσω απλούστερων και βελτιωμένων διοικητικών διαδικασιών και καινοτόμων τεχνολογιών. Tο έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του Interreg Europe.

Στο πλαίσιο του έργο, σας καλούμε να συμμετέχετε στη δεύτερη συνάντηση ενδιαφερόμενων μερών του έργου στην οποία θα συζητηθεί το πλαίσιο πολιτικής για τις υδατοκαλλιέργειες από την πλευρά των ενδιαφερομένων μερών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου και ώρα 09:30 π.μ. στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, αίθουσα ΙΙ-7, 1ος όροφος. Tο πρόγραμμα της συνάντησης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρευρεθείτε στη συνάντηση (εσείς ή / και εκπρόσωπος του φορέα σας), παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά στέλνοντας email στο vmantadaki@upatras.gr με τίτλο «Ημερίδα EXTRA-SMEs» και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ιδιότητά σας (ή / και του εκπροσώπου του φορέα σας που θα παρευρεθεί).