Διημερίδα: Αχαϊκές Ιατρικές Ημέρες 2020: HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία

Υβριδικά: Online & Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
30/10/2020 - 15:00 έως 31/10/2020 - 17:00

Η διημερίδα "Αχαϊκές Ιατρικές Ημέρες 2020: HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία" που οργανώνεται από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και το ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚO TMHMA ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, θα πραγματοποιηθεί στις 30 & 31 Οκτωβρίου 2020.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε «υβριδική μορφή», με φυσική παρουσία στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και διαδικτυακά.

Ο τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις δυνατότητες του ταξιδιού και τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις που θα ισχύουν την ημερομηνία του συνεδρίου.

*********

Περιορισμένος Αριθμός θέσεων με δυνατότητα φυσικής παρουσίας (σύμφωνα με τις οδηγίες των Υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη διεξαγωγή συνεδρίων) στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Δήλωση συμμετοχής: Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να στείλετε στο info@conferre.gr

  • Τίτλο του Συνεδρίου
  • Eπιθυμητές ημερομηνίες παρακολούθησης του Συνεδρίου
  • Ονοματεπώνυμο
  • Ιδιότητα
  • Πόλη / Χώρα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • email

Η παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητη προκειμένου οι ΕΥ να λάβουν τη σχετική επιβεβαίωση δέσμευσης θέσης για παρακολούθηση με φυσική παρουσία σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διοργάνωσης των συνεδρίων.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

*********

Εγγραφή για Online παρακολούθηση

LINK σύνδεσης για συμμετοχή και παρακολούθηση θα διατεθεί με την εγγραφή σας. Απαραίτητη η χρήση του barcode που θα λάβετε με την εγγραφή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Χωρίς περιορισμό.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ: Κάντε την εγγραφή σας εδώ

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ