2η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας

Αφίσα
Διαδικτυακή Εκδήλωση
30/11/2020 - 10:00

To  Tμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Παν/μίου Πατρών, για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώνει την «2η ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ», τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 10:00-14:00 , προς τιμή της εορτής του Αγ. Ανδρέα, «Aλιέα» στο επάγγελμα και «Ιεραπόστολο», σύμβολο-λογότυπο του Παν/μίου Πατρών και πολιούχο της πόλης.

Η δράση αυτή γίνεται συνδυασμό με ανάλογες εκδηλώσεις στην Μεσόγειο και στοχεύει στο να γίνει γνωστή η δραστηριότητα στο ευρύ κοινό μέσα από παράλληλες ενέργειες ενέργειες.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται έμπρακτα από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) η οποία αποτελείται από 23 εταιρείες μέλη, η παραγωγή των οποίων αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας.

Συμμετέχουν με παρουσιάσεις εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, το Παν/μιο Κρήτης, το ΕΛΚΕΘΕ, το Παν/μιο Δυτικής Μακεδονίας.

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του Κωρονοϊού, η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά και είναι ανοικτή στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην  διεύθυνση jtheo@upatras.gr και στο τηλέφωνο 2631058438.