Αγαπητή Φοιτήτρια και Αγαπητέ φοιτητή,

Σε συγχαίρουμε για την επιτυχία σου και σε καλωσορίζουμε στο Πανεπιστήμιο Πατρών!

Ο Οδικός Χάρτης δημιουργήθηκε ώστε να οδηγηθείς με ευκολία σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την έναρξη των σπουδών σου στο Πανεπιστήμιό μας.

Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε ότι στα 24 Τμήματα του Πανεπιστημίου μας, προσφέρονται ψηφιακά όλες οι υπηρεσίες για τους πρωτοετείς φοιτητές των τμημάτων. 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η προθεσμία των εγγραφών σε όλα τα ΑΕΙ της χώρας καθορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και κοινοποιούνται στις Γραμματείες με σχετική εγκύκλιο στις αρχές Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Σύμφωνα με το από 4.9.2017 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εδώ οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής των επιτυχόντων ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους θα διενεργηθούν από 5 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr , εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10:00 πμ.

Για τη διαδικασία και την προθεσμία ολοκλήρωσης της εγγραφής στα Τμήματα επιτυχίας του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας.

Διάβασε τον ενημερωμένο Οδικό Χάρτη για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 μέσω των ακόλουθων συνδέσμων: