@UP: Επικαιρότητα

Α Tempo Μουσικές Επιλογές Μαρτίου

Madrugada – Stories from the streets

Βurger Project – Take my breath Away

Andrea Bocelli - Cuando Me Enamoro

Tony Bennett & Amy Winehouse – Body and Soul

Leonard Cohen – Dance me to the end of Love

Nick Cave – Do you love me

Dan Auerbach – King of a One Horse Town

Tame Impala – The less I know the better

Violet Road – Scoundrels

Beatles – Here comes the sun

Πολιτιστικό Ενδόραμα

Τον Ιανουάριο 2018 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το «ΕΝΔΟΡΑΜΑ» και φέτος ξεκίνησε αισίως η δεύτερη δεκαετία. Το ΕΝΔΟΡΑΜΑ αποτελεί μια πρωτότυπη και εξαιρετικά επιτυχημένη επιστημονική εκδήλωση που απευθύνεται κυρίως σε Ενδοκρινολόγους και όχι μόνο. Η ετήσια αυτή εκδήλωση καλύπτει όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας και χαρακτηρίζεται από την παρουσίαση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που προηγήθηκε.

Equal Sport for All

ΝΑΙ στην ισότιμη συμμετοχή σε μαζικές αθλητικές δράσεις για ταάτομα με ιδιαίτερες ικανότητες!

Selfie Day

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, ανοίγει τις πόρτες του από τις 10:00 έως τις 19:00 και προσκαλεί το κοινό όλων των ηλικιών να λάβει μέρος στη Selfie Day και να διαγωνιστεί. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ακαδημαϊκής Κληρονομιάς με μοναδικό στόχο να φέρει το μουσείο πιο κοντά στη σύγχρονη κοινωνία και να προχωρήσει μαζί της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Ο ΛΑΘΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Philip Kerr (22/02/1956 – 23/03/2018)

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Φίλιπ Κερ, του μεγαλύτερου σύγχρονου συγγραφέα αστυνομικού βιβλίου, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Λύστε τις πιο περίεργες απορίες σας!

Τι θα συμβεί αν σταματήσουμε να κοιμόμαστε, αν καθόμαστε συνέχεια, αν τηλεμεταφερθούμε; Γιατί αγαπάμε, ονειρευόμαστε, δενόμαστε συναισθηματικά με αντικείμενα; Πώς επιδρά στον οργανισμό μας η καφεΐνη, η ζάχαρη, το αναισθητικό, η τροφή, το άγχος;

Και αλήθεια, ξέρεις αν όντως υπάρχεις;

«Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» από 5 έως 30 Μαρτίου

Για 9η συνεχή χρονιά υποδεχόμαστε με χαρά τις μαθήτριες και τους μαθητές τής Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επιτυχημένης δραστηριότητας του Ιδρύματός μας Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με τον γενικό τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι

Στις 12 Νοεμβρίου, η ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αθηνά Θεοδωρακοπούλου, μαζί με τη βραβευμένη ελαιοπαραγωγό , κ. Παν. Νικολούλια επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, προσφέροντας ως δώρα τα βραβευμένα ελαιόλαδα των παραγωγών που συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η ερευνήτρια μετέφερε τους χαιρετισμούς της Πρυτανικής Αρχής και προσέφερε αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πατρών στον Πατριάρχη.

Εξόρμηση του “Πράσινου Πανεπιστημίου” στο Αρχαιολογικό Πάρκο της Βούντενης

>>Τα μέλη του Πράσινου Πανεπιστημίου απολαμβάνουν την ξενάγηση στη Βούντενη

Σελίδες