Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο Κατάστημα Κράτησης Αγ. Στεφάνου Πατρών

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών βρέθηκε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πάτρας με φοιτητές και φοιτήτριες, παρουσιάζοντας ένα Ελληνικό μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.

Η Χορευτική ομάδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, παρουσίασε τραγούδια και χορούς, παραδοσιακούς και χορογραφίες σε λαϊκή μουσική, για όλες τις πτέρυγες του καταστήματος κράτησης, τονώνοντας την ψυχική διάθεση των κρατουμένων, αλλά και αναδεικνύοντας την κοινωνική προσφορά του Πανεπιστημίου Πατρών και των υπηρεσιών του Καταστήματος Κράτησης.

Εκ μέρους του Καταστήματος Κράτησης η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από τον Διευθυντή κ. Αντώνη Ζήκο, από τον αρχιφύλακα κ. Σωτήρη Αντωνόπουλο, από την κοινωνιολόγο κα Ρουμπίνη Γιάνναρου, από τις κ.κ. Ελένη Τερέζη και Βάσω Μπούνια κοινωνικούς λειτουργούς, από τον κ. Άγγελο Αγγελόπουλο τεχνικό υπεύθυνο, αλλά και από το υπόλοιπο προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης.

Από το Πανεπιστήμιο Πατρών - Γυμναστήριο την εκδήλωση στήριξαν οι πρυτανικές αρχές, οι οποίες διέθεσαν και το υπηρεσιακό λεωφορείο του πανεπιστημίου για τη μεταφορά των φοιτητών και φοιτητριών, η επιτροπή αθλητισμού του πανεπιστημίου Πατρών, ο συντονιστής του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου κ. Νικόλαος Βασιλείου και φυσικά η φοιτητική ομάδα χορού του γυμναστηρίου με υπεύθυνο τον κ. Γρηγόρη Μικρώνη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής.

Τέτοιες δράσεις αναδεικνύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα που χαρακτηρίζει το κατάστημα κράτησης στον Άγιο Στέφανο αλλά και την ευαισθητοποίηση και την εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου για την σωματική και ψυχική τόνωση των πολιτών μας.

Responsible: 
Μικρώνης Γρηγόρης
E-mail: 
Phone: 
2610.993055
Fax: