ΒEST Summer Course στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 20ο BEST Summer Course στα μέσα Ιουλίου από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Patras. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και την επιστημονική ομάδα του καθηγητή Ιωάννη Γαροφαλάκη με θέμα «Σχεδιασμός Διάχυτων Υπολογιστικών Συστημάτων» (Designing Human-Centered Pervasive Systems). Σε αυτό συμμετείχαν φοιτητές από Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια αλλά και από το Πανεπιστήμιο Πατρών, οι οποίοι παρακολούθησαν διαλέξεις, συμμετείχαν σε εργαστήρια, διαδραστικές δραστηριότητες και επισκέψεις εταιρειών.

Τα σεμινάρια του οργανισμού BEST είναι αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διοργανώνονται κάθε χρόνο σε συνεργασία με 96 Πανεπιστήμια σε 33 ευρωπαϊκές χώρες από φοιτητές για φοιτητές, προσφέροντας γνώση, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, ευκαιρίες συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο και νέους φίλους από διαφορετικές χώρες.

Ο φοιτητικός οργανισμός BEST Patras προσφέρει από το 1991 ευκαιρίες εκπαίδευσης, συνεργασίας και επικοινωνίας στους φοιτητές σε όλη την Ευρώπη. Στοχεύοντας στην συνεχή εκπαίδευση των φοιτητών των Πολυτεχνικών Σχολών και με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει κάθε χρόνο σεμινάρια, ημερίδες και διαγωνισμούς μηχανικής.

Το BEST Patras είναι μία ανοιχτή ομάδα για φοιτητές με εθελοντικό πνεύμα και ομαδικότητα, διάθεση για συνεργασία και καινοτομία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.bestpatras.gr, την σελίδα στο facebook ή στείλτε mail στο patras@best.eu.org