Η EESTEC Πάτρας

>>Τα μέλη του LC Patras κατά την διάρκεια του International Night του διεθνούς event "IT Sprint" του LC Patras.

 

Ποιοι είναι οι τύποι με τα κόκκινα μπλουζάκια;

Η EESTEC (Electrical Engineering Students’ European Association) Τοπική Επιτροπή (TE) Πάτρας είναι μια μη πολιτικοποιημένη και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πανευρωπαϊκή οργάνωση φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Τι κάνουμε;

Η πρωταρχική δράση των Τοπικών Κοινοτήτων της EESTEC είναι οι ανταλλαγές φοιτητών και η διεξαγωγή σεμιναρίων πάνω σε θέματα σχετιζόμενα με την επιστήμη του ηλεκτρολόγου μηχανικού αλλά και του μηχανικού Η/Υ. Κάθε τοπική κοινότητα λοιπόν, διοργανώνει μια εβδομάδα σεμιναρίων όπου καλεί φοιτητές από τα πανεπιστήμια των άλλων ευρωπαϊκών πόλεων οι οποίες συμμετέχουν στην EESTEC. Πέρα από τα σεμινάρια, γίνονται επισκέψεις σε αξιοθέατα της πόλης και διάφορες ψυχαγωγικού χαρακτήρα εκδηλώσεις. Τα σεμινάρια διοργανώνονται από καθηγητές του κάθε πανεπιστημίου.

Εσύ λοιπόν τι περιμένεις; Θα ήθελες κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής να:

* Ταξιδέψεις σε 51 πόλεις σχεδόν σε όλη την Ευρώπη;

* Αποκτήσεις ακαδημαϊκές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες συμμετέχοντας σε διεθνή workshops που διοργανώνονται ειδικά για EESTECers;

* Γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, νέους τρόπους ζωής, νέες παραδοσιακές κουζίνες και να δημιουργήσεις φίλους σε όλη την Ευρώπη;

* Διασκεδάσεις στο εξωτερικό με πάρτι όλη τη νύχτα και την ημέρα σε μια ανταλλαγή;

* Συμμετέχεις σε διεθνείς διαγωνισμούς προγραμματισμού εφαρμογών, όπως Android Competition;

Μη χάνεις χρόνο! Μπες κι εσύ στην οικογένειά μας, αποφάσισε τον επόμενο προορισμό και σχεδίασε έναν αξέχαστο χειμώνα! Ανακάλυψε νέα μέρη, δημιούργησε αξέχαστες εμπειρίες, νέες φιλίες και απίστευτες ιστορίες..... ταξιδεύονταααααας!

Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/eestecpatras/ ή στην ιστοσελίδα μας eestec.ece.upatras.gr.

Ή στείλτε μας mail στο patras@eestec.net.