Οι αθλητικές ειδήσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου σε τίτλους

Αποτελέσματα αγώνων Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης έως και 23-3-2017: Διοίκησης Επιχειρήσεων—Μηχανολόγων Μηχ. 43-40, Χημικών Μηχ.—Βιολογίας 73-63, Γεωλογίας—Φυσικό 20-0 (Α.Α.), Φαρμακευτικής—Οικονομικό 46-41, Χημικό—Διοίκησης Επιχειρήσεων 53-35, Μηχ. Η/Υ—Διοίκησης Επιχειρήσεων 68-36, Γεωλογικό—Διοίκησης Επιχειρήσεων 53-40, Χημικών Μηχ.—Γεωλογικό 63-58, Ιατρικής—Μηχ. Η/Υ 57-66, Φυσικής—Φαρμακευτικής 71-65, Μηχ. Η/Υ—Γεωλογικό 60-46.

Αποτελέσματα αγώνων Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου έως και 23-3-2017: Μηχανολόγων Μηχ.—Φυσικό 0-3, Διοίκησης Επιχειρήσεων—Φυσικό 4-1, Βιολογίας—Φοιτητική Εστία 0-7, Ιατρικής—Θεατρικών Σπουδών 9-3, Μηχανολόγων Μηχ.—Οικονομικό 1-1, Φοιτητική Εστία—Βιολογίας 2-0, Φαρμακευτικής- Παιδαγωγικό 6-1, Φαρμακευτικής—Πολιτικών Μηχ. 4-1, Θεατρικών Σπουδών—Μηχ. Η/Υ 1-9, Γεωλογίας—Μηχ. Η/Υ 0-2, Φοιτηικής Εστίας—Χημικών Μηχ. 0-3.

Πληθώρα διακρίσεων πέτυχαν οι Ακαδημίες Στίβου του Πανεπιστημίου Πατρών στη Ναύπακτο την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Το τμήμα του Στίβου συμμετείχε με 25 μικρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-12 ετών στον αγώνα δρόμου 1 χλμ. στη Ναύπακτο. Τα κορίτσια των Ακαδημιών κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ σε όλους τους μικρούς αθλητές απονεμήθηκαν μετάλλια στον τερματισμό για το ευ αγωνίζεσθαι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και από την πλευρά των γονέων, οι οποίοι συνδύασαν τον αγώνα με την μονοήμερη οικογενειακή εξόρμηση στην Ναύπακτο.

Φιλικός αγώνας και συμμετοχή για τις ομάδες ποδοσφαίρου ακαδημιών του Παν.Πατρών στο Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πατρεών. Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στο γήπεδο της Νίκης Προαστίου, το τμήμα Ποδοσφαίρου ακαδημιών Π.Π. πραγματοποίησε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκης Προαστίου.

Επίσης, την Πέμπτη του Πάσχα (20 Απριλίου), η ομάδα Ποδοσφαίρου συμμετείχε στο Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου junior και pro-junior που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων. Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με σύνθημα «Χάνουμε, κερδίζουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε», 14 ομάδες και 260 μικροί αθλητές έδωσαν ζωή στο Δημοτικό γήπεδο Ρίου, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 36 αγώνες. Συμμετείχαν ακόμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου με το χορευτικό τους και το χορευτικό του δημοτικού σχολείου Ρίου.

Τέλος, στα μέσα Ιουνίου 2017 θα διοργανωθεί από το Παν. Γυμναστήριο τουρνουά Ποδοσφαίρου με συμμετοχή των Ακαδημιών του αλλά και άλλων ομάδων της πόλης με αφορμή τη λήξη της προπονητικής περιόδου, στο πλαίσιο του διημέρου της 5ης Γιορτής Αθλητικών Ακαδημιών 2017 του Πανεπιστημίου.

Patras IQ 2017 – Συμμετείχε με περίπτερο το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πάτρας. Πλήρη ενημέρωση για φοιτητικά αθλητικά και ερευνητικά προγράμματα καθώς και για τις δραστηριότητες των ενηλίκων παρείχε το Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών στην έκθεση του Patras IQ 2017 (7-9 Απριλίου) που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά στην Πάτρα. Αυτή τη φορά η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αρκετά μεγάλη προσέλευση. Σύνθημα του Παν. Γυμναστηρίου για φέτος το «Πάντα Γνώση και Ανάπτυξη!».

Τον απολογισμό και περισσότερες λεπτομέρειες για την παραπάνω εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα www.gym.upatras.gr.