6η Επιστημονική Αθλητική Διημερίδα για την Πετοσφαίριση

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
14/12/2019 - 00:00 to 15/12/2019 - 00:00

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.), και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.), συνδιοργανώνουν την 6ηΕπιστημονική Αθλητική Διημερίδα για την Πετοσφαίριση, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (3:00-7:30μμ) & την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 (10:00-1:00 το μεσημέρι), με Θέμα

"Πετοσφαίριση και Αναπτυξιακές Ηλικίες-Τεχνολογία σύγχρονης Προπόνησης, Οδηγός σωματικής Ανάπτυξης και πρόληψης τραυματισμών".

Η 6η Αθλητική Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί, στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Συμμετέχουν προσκεκλημένοι εισηγητές που θα αναδείξουν τα θέματα της διημερίδας σε θεωρία και πράξη. Θα παρευρεθούν ο dr. Predrag Nemec(Κοσμήτορας Πανεπιστημίου SingidunumΒελιγραδίου), η dr. Vesna Nemec(Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Singidunum Βελιγραδίου), o δρ. Κωνσταντίνος Φουσέκης (Αναπληρωτής Καθηγητής τμ. Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος του τμήματος) και ο Σταύρος Βίτσιος, M.Sc, (καθηγητής Φυσικής Αγωγής και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής).  

Όπως τονίζουν η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Άρης Αγγελόπουλος μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής συντονιστής του Γυμναστηρίου, και τα υπόλοιπα μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, «είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία, η φοιτηική κοινότητα που ασχολείται με την Πετοσφαίριση και ο κόσμος του περιφερειακού Βόλεϊ της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, να ενημερωθούν και να λύσουν προβληματισμούς σε σύγχρονα προπονητικά και παιδαγωγικά ζητήματα που αφορούν στην Πετοσφαίριση και ιδιαίτερα στις αναπτυξιακές ηλικίες. Είναι επίσης ιδιαίτερη η στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και τους ευχαριστούμε». 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στο τέλος της διημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.