Επιχειρηματικότητα: Γενικές Αρχές & Φαρμακευτικές προβολές, 21/11/2023

Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών σάς προσκαλεί στην τηλεδιάλεξη που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:30

ο Δρ. Γεώργιος Βασιλόπουλος, Γενικός Δντης της Galenica sa, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Π. Ε. Φαρμακοβιομηχανίας και εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΙΜΙ (SRG)

με θέμα
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Γενικές Αρχές & Φαρμακευτικές προβολές»

Η τηλεδιάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων του Τμήματος Φαρμακευτικής που αποσκοπεί στη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με το χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας και εν γένει της φαρμακευτικής αγοράς, και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Σύνδεσμος:
https://upatras-gr.zoom.us/j/92592321428?pwd=czNqL0VWWDM4Q0JYT3dFU1dSVW9Tdz09
Meeting ID: 925 9232 1428    Passcode: 637467

Σχετικά με τον ομιλητή:
Ο Δρ. Γεώργιος Βασιλόπουλος είναι Διδάκτωρ της Φαρμακευτικής Αθηνών και της Ιατρικής Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Φαρμακευτική (MSc), στην Φαρμακοοικονομία και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων/Marketing. Είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών, καθώς και σε τρία Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Φαρμακευτικής), Καθηγητής στο προγραμμα ΜΒΑ του ΕΚΠΑ με ειδίκευση την Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και καθηγητής Διοίκησης στο Philips University της Κύπρου.
Ασκεί επίσης διδακτικό έργο  ως προσκεκλημένος εισηγητής στις Φαρμακευτικές Σχολές Αθηνών, Πατρών και Θεσσαλονίκης, στις Ιατρικές Σχολές Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης, στο Deere College και σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Eντεταλμένος Σύμβουλος της Π. Ε. Φαρμακοβιομηχανίας, Γενικός Δντης της Galenica sa και έως πρότινος εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΙΜΙ (SRG). Με 40 χρόνια εμπειρίας στο φάρμακο έχει διαδράμει όλες τις βαθμίδες και σε διάφορα αντικείμενα (Marketing, Πωλήσεις, Κανονιστικές υποθέσεις, Νοσοκομειακή Φαρμακευτική, Φαρμακευτική της Κοινότητας, Κοινωνική Ασφάλιση κα). Διετέλεσε Πρόεδρος της Π.Ε.Φαρμακοποιών και του ΤΣΑΥ καθώς και μέλος επιτροπών Δεοντολογίας, Πολιτικής Φαρμάκου & Εμπορικών Σημάτων. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα της Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενώ πραγματοποίησε αρκετές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις.

 

________________
Με εκτίμηση,
Κώστας Βασιλείου
Επίκουρος Καθηγητής
Τμήμα Φαρμακευτικής