Τμήμα Φοιτητικής Εστίας Πατρών: Πρόγραμμα σίτισης από 15 μέχρι 31 Οκτωβρίου

Επισυνάπτεται νέο αναλυτικό πρόγραμμα φαγητού του εστιατορίου της ΦΕΠ από 15 μέχρι 31 Οκτωβρίου (πρόγραμμα σίτισης από 15-31 Οκτωβρίου).

Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο των πλήρως εμβολιασμένων ή νοσήσαντων, με την επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού και τον έλεγχό του. Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται στις προβλεπόμενες θέσεις και θα τηρούνται με προσοχή όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις τουλάχιστο 1,5 μέτρου κατά την αναμονή, ειδικές προστατευτικές μάσκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Φοιτητικής Εστίας και του εστιατορίου).

Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, δεν θα εισέρχονται στο χώρο του εστιατορίου και θα παραλαμβάνουν το φαγητό σε ατομικές συσκευασίες στον ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε στην εξωτερική πλευρά του εστιατορίου, παράπλευρα της κεντρικής εισόδου της ΦΕΠ, με την τήρηση επίσης όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου θα είναι διευρυμένο και συγκεκριμένα:

  • Πρωινό: Από ώρα 07:30 μέχρι ώρα 09:30
  • Γεύμα: Από τη Δευτέρα 18/10/2021 το γεύμα θα παρέχεται ως εξής:
  • 1. από ώρα 12:00 μέχρι ώρα 14:30 για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης οι οποίοι θα σιτίζονται εντός του εστιατορίου
  • 2. από ώρα 14:30 μέχρι ώρα 16:00 για τους μη εμβολιασμένους οι οποίοι θα παραλαμβάνουν το φαγητό σε πακέτο.
  •  Δείπνο: Από ώρα 19:00 μέχρι ώρα 21:15

Οι σιτιζόμενοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν και να τηρούν επακριβώς όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και προϋποθέσεις.

Στη ΦΕΠ μπορούν, σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, να σιτιστούν και μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές καθώς και το Εκπαιδευτικό-Διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, έναντι συμβολικού αντιτίμου. Σχετικά κουπόνια σίτισης διατίθενται στα γραφεία της ΦΕΠ από ώρα 12:00 μέχρι ώρα 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.