Ξεκινά το 6ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp 2024 για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών

Ανοίγει τις πύλες του το 6ο Αθλητικού καλοκαιρινό Camp 2024 για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών

Από τις 17 Ιουνίου 2024 υποδέχεται παιδιά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο Ρίο.

Με πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες, στους εξωτερικούς αθλητικούς χώρους και στις εσωτερικές κλιματιζόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις, στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, μας υποδέχεται το Πανεπιστήμιο Πατρών εκεί που θα πραγματοποιηθεί το φετινό 6ο καλοκαιρινό αθλητικό Camp για παιδιά.

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και για 6η συνεχόμενη χρονιά ως και τις 26 Ιουλίου 2024, παιδιά ηλικίας από έξι έως και δεκαέξι ετών θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλούσιες και καθημερινές αθλητικές δράσεις: Προπονήσεις Ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Beach Volley, Στίβος, Τένις, Πινγκ Πονγκ, Χορός, παιχνίδια δεξιοτεχνίας, προσκεκλημένους/ες πρωταθλητές/τριες, περίπατοι, ποδηλασία, επιμορφωτικές επισκέψεις σε Μουσεία, εργαστήρια, βιβλιοθήκες και εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι μερικές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες που υπόσχεται το αθλητικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Πληροφορίες και εγγραφές στον ιστότοπο:

http://gym.upatras.gr/2024/06/04/xekina-to-6o-kalokairino-athlitiko-camp-2024-gia-paidia-toy-panepistimioy-patron/

Σε ένα φυλασσόμενο, ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον με σύγχρονο κυλικείο και λοιπές υποδομές, καθηγητές φυσικής αγωγής με εμπειρία σε προπονήσεις και αγώνες αναπτυξιακών αθλητικών τμημάτων, καθοδηγούν τα παιδιά και τα προτρέπουν στον τρόπο ζωής του μαζικού αθλητισμού, της συμμετοχικότητας και της συνεργασίας.

Όπως τονίζουν η Αντιπρύτανις Φοιτητικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού αναπλ. καθ. κα Λένα Αλμπάνη, και ο Συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου μέλος Ειδικού εκπαιδευτικού Προσωπικού Φυσικής Αγωγής κ. Άρης Αγγελόπουλος, το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, όχι μόνο των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και της Πάτρας. Κάθε χρόνο, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, παρέχει -ως και τα τέλη Ιουλίου- σύγχρονες υπηρεσίες αθλητικών και κατασκηνωτικών προγραμμάτων σε ένα σύγχρονο και ασφαλές αθλητικό περιβάλλον. Δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να συνεχίσουν τη δημιουργικότητά τους με τα τη λήξη του σχολικού έτους, να συνεργαστούν, να αλληλεπιδράσουν, να μάθουν νέες τεχνικές και δεξιότητες. Το παραπάνω κατασκηνωτικό αθλητικό πρόγραμμα συνεισφέρει επίσης στον προγραμματισμό των γονέων που επιθυμούν ήπιες αλλά ουσιαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά τους για τον ενάμιση μήνα από τη λήξη του σχολικού έτους και για όσο χρονικό διάστημα αυτοί απασχολούνται.

Συμμετοχή, ισότητα, δίκαιο παιχνίδι, ευχαρίστηση και δημιουργικότητα είναι τα μηνύματα του φετινού 6ου καλοκαιρινού αθλητικού Camp για παιδιά που διοργανώνεται από το Πανεπιστημίου Πατρών!

 6ο Καλοκαιρινό αθλητικό Camp 2024 για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών  6ο Καλοκαιρινό αθλητικό Camp 2024 για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών  6ο Καλοκαιρινό αθλητικό Camp 2024 για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών  6ο Καλοκαιρινό αθλητικό Camp 2024 για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών