9o Forum Υγείας 2021

To 9o Forum Υγείας 2021 θα διοργανωθεί για μια ακόμη χρονιά σε digital μορφή το διάστημα 28 Ιουνίου -3 Ιουλίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ελεύθερα στο forumanaptixis.gr
Θα είναι στην ουσία μια εβδομάδα αφιερωμένη σε όλα τα επίκαιρα ζητήματα Υγείας, με έμφαση τόσο στη χρήσιμη ενημέρωση για την covid-19 όσο και σε θέματα Υγείας και Ανάπτυξης.

Παράλληλα με μια σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών,που θα συνοδεύουν τη διοργάνωση στην προετοιμασία της, κατά την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων και μετά την ολοκλήρωσή τους, το όλο γεγονός να αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία για όλους όσους το βιώσουν.

Το « 9o Forum Υγείας » συνδιοργανώνεται με το Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών/Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας και έχει την χορηγική υποστήριξη σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων.

https://www.forumanaptixis.gr/conference/forumygeias2021

 

9ο Forum Υγειας 2021 Πρόσκληση9ο Forum Υγείας 2021 Πρόσκληση9ο Forum Υγειας 2021 Πρόσκληση9ο Forum Υγειας 2021 Πρόσκληση