Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο Πατρών την άνοιξη κάθε ακαδημαϊκού έτους διοργανώνει τη δραστηριότητα “Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών” με τον τίτλο “Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο”.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάδειξη και προβολή του έργου και των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Πατρών στο κοινωνικό σύνολο.

Καλούμε τα Σχολεία της Περιφέρειάς μας να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η δράση «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο», θα υλοποιηθεί για το ακαδ. έτος 2021-2022 κατά το διάστημα από τις 21 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Τμήματα που συμμετέχουν θα βρείτε εδώ: αρχείο pdf

Για διευκρινήσεις ή συμπληρωματικές πληροφορίες: Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας, Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών, 2610969045 | 2610996617 | dee@upatras.gr