Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο Πατρών την άνοιξη κάθε ακαδημαϊκού έτους διοργανώνει τη δραστηριότητα “Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών” με τον τίτλο “Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο”. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάδειξη και προβολή του έργου και των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Πατρών στο κοινωνικό σύνολο.

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα σχολεία να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών. Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, η δράση Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο” θα υλοποιηθεί από 1 έως 19 Απριλίου 2024. Το επικαιροποιημένο φυλλάδιο με λεπτομέρειες για τα Τμήματα/Δομές του Πανεπιστημίου Πατρών που συμμετέχουν στη δράση μπορείτε να βρείτε εδώ: αρχείο PDF.

Για διευκρινήσεις ή συμπληρωματικές πληροφορίες: Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας, Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών, 2610969045 | 2610996617 | dee@upatras.gr