Συνέδριο: “Εξελίξεις στην Ογκολογία”

Στις 21 και 22 Μαΐου, 2021 διοργανώνεται το 19ο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ», από την Εταιρεία Ογκολογικών Ερευνών (ΕΟΓΕ), σε συνεργασία με το Ολύμπιον Θεραπευτήριο Γενική κλινική Πατρών Α. Ε. και υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών, της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (Ε.Ο.Π.Ε.) και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Το συνέδριο λόγω των συνθηκών θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 21 και 22 Μαΐου, 2021.

Το επιστημονικό πρόγραμμα βρίσκεται στο παρακάτω link:
https://bit.ly/3wdqAsR

 

Οδηγίες Διαδικτυακής Παρακολούθησης

Νέοι χρήστες: Ακολουθείται η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στο www.livemed.gr (πατώντας στο πεδίο Register / Εγγραφή). Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και υποχρεωτική για την παρακολούθηση των ομιλιών.

Χρήστες που έχουν ήδη λογαριασμό στο www.livemed.gr : Χρησιμοποιούν τους κωδικούς τους για τη σύνδεση, επιλέγοντας την κατηγορία Live και την επιστημονική εκδήλωση που θέλουν να παρακολουθήσουν και στη συνέχεια το εικονίδιο Go Live ή Go Virtual.

Για τη σύνδεση με την αίθουσα, επιλέγεται από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης, η «Αίθουσα Συνεδριάσεων».

Για την παραλαβή πιστοποιητικού παρακολούθησης, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο Συνέδριο μέσω της Εικονικής Γραμματείας, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο «Εγγραφή», ώστε να αρχίσει να καταγράφεται ο χρόνος.