Soft Skills for the Youth, 11/11/2021

H ομάδα του έργου Erasmus+ “Upgrading Entrepreneurship Skills-UPENSKILLS” και δεκατέσσερις (14) Επιστημονικές Φοιτητικές Ομάδες του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνουν την εκδήλωση “Soft Skills for the Youth” η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 μμ. Η εκδήλωση έχει ως θέμα την καλλιέργεια των προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills) για την απασχόληση των νέων και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσες(ους) ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των προσωπικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων των νέων, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την απασχόληση τους στο σύγχρονο περιβάλλον (ενδεικτικά φοιτητές, απόφοιτους, νέους επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων στήριξης επιχειρηματικότητας, εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης).

Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Τμήμα Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΛΚΕ, η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης, καθώς και το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα απαιτείται κράτηση θέσης στο σύνδεσμο https://upenskillspatras.eventbrite.com

Περισσότερα: https://www.econ.upatras.gr/el/announcements/events-seminars/ekdilosi-prosopikes-dexiotites-gia-tin-apasholisi-ton-neon-11112021