Το Connect Smart στην Πάτρα – 15 Μαρτίου 2023

Η εταιρία Vantage Towers Greece, οργανώνει στο ξενοδοχείο Achaia Beach στην Πάτρα στις 15 Μαρτίου 2023 στις 09:00 π.μ., ημερίδα με τίτλο «Connect Smart, Gain Customers – Increase Enterprise Values».

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδείξει τις δυνατότητες για νέες πηγές εσόδων, καινοτόμες υπηρεσίες, επέκταση του πελατολογίου και αυστηρό έλεγχο του κόστους με την εισαγωγή του 5G και της ασύρματης συνδεσιμότητας γενικότερα, καθώς και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών (IoT, Artificial Intelligence) σε κρίσιμους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας. Θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογών (use cases) και καινοτόμων λύσεων από κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας.

Η Vantage Towers Greece είναι ο πρώτος και μοναδικός ανεξάρτητος πάροχος παθητικών υποδομών στη χώρα με παρουσία σε περισσότερα από 5.250 σημεία πανελλαδικά.

H δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι μόνο δια ζώσης και χωρίς κόστος. Εγγραφείτε εδώ και βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site www.connectsmart.gr