Δελτίο Τύπου

Συμμετείχε το Πανεπιστήμιο Πατρών στις  Ημέρες Λευκάδιου Χερν 26-27 Ιουνίου 2021 με έκδοση βιβλίου «Λευκάδιος Χερν, τα ζόμπι και τα φαντάσματα»
Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας με γενικό τίτλο: «Ημέρες Λευκάδιου Χέρν», στις 26 και 27 Ιουνίου 2021. Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων υλοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις για το κοινό, για μια γνωριμία με παραδοσιακά ιαπωνικά μουσικά όργανα. Ενταγμένη  στις εκδηλώσεις η παρουσίαση του  βιβλίου «Λευκάδιος Χερν, τα ζόμπι και τα φαντάσματα», το οποίο εκδόθηκε από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Για το βιβλίο μίλησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας και η Μαρία Αργυροπούλου, ΕΔΙΠ του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού


Έκκληση του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών προς φοιτήτριες /φοιτητές για άμεσο εμβολιασμό
Βιώνουμε περίοδο εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού και όπως συμβαίνει με κάθε πρωτόγνωρη κατάσταση που αφορά όλη την ανθρωπότητα κάποιες έννοιες αναδύθηκαν, επαναπροσδιορίστηκαν  και επιβλήθηκαν στον δημόσιο λόγο αποκτώντας κομβικό ρόλο όχι μόνον σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Πρώτες στην τάξη της κοινωνικής συλλογικότητας  αλλά και της προσωπικής ηθικής αναδύθηκαν οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης. Οι συγκεκριμένες έννοιες αναλογούν ακέραιες σε κάθε πολίτη και η εφαρμογή τους κρίνεται  επιτακτική σε πρακτικές άμεσα και εύκολα εφαρμόσιμες. Ποιο είναι το χρέος και η οφειλόμενη πρακτική αντιμετώπιση που αναλογεί στους νέους; Να συμβάλλουν μέσω του εμβολιασμού τους στην προστασία της κοινωνίας και ιδίως των ευπαθών ομάδων με αποτέλεσμα την αναχαίτιση της πανδημίας.

Οι νέοι είναι η κοινωνική ομάδα με τη μεγαλύτερη κινητικότητα ιδίως το καλοκαίρι και ύστερα από μια μακρά περίοδο εγκλεισμού και απομόνωσης. Επομένως, ο κίνδυνος προσβολής από τον ιό είναι μεγαλύτερος αυτήν την περίοδο. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις του ιού δείχνουν πως προσβάλουν  ακόμη και μικρές ηλικίες. Ο εμβολιασμός των νέων θα ενδυναμώσει σημαντικά την αλυσίδα προστασίας που χρειάζεται ο πληθυσμός για να αποκτήσει ανοσία. Οι φοιτητές είναι η κατεξοχήν ομάδα των νέων, που έχει ταχθεί να υπηρετήσει την επιστήμη, την πρόοδο, τον πολιτισμό. Επομένως, αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές, δείξτε έμπρακτα την αλληλεγγύη σας προς τις οικογένειές σας και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που σας χαρακτηρίζει, επιλέγοντας να αυτοπροστατευθείτε μέσω του εμβολιασμού, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.


Βελτίωση υποδομών της Φοιτητικής Εστίας Πάτρας και συνθηκών διαβίωσης με έγκριση δαπανών από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, το οποίο έχει την ευθύνη της κάλυψης των λειτουργικών αναγκών και της οικονομικής διαχείρισης της Φοιτητικής Εστίας Πάτρας τόσο στο Ρίο όσο και στο Κουκούλι, προχώρησε σε  σημαντικές εγκρίσεις δαπανών και παρεμβάσεων  για την ουσιαστική βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών διαβίωσης των οικοτρόφων φοιτητών. Σημαντικότερες των οποίων είναι οι ακόλουθες:

 • Εκτέλεση του έργου προσωρινής υποστύλωσης του κτιρίου του Μαγειρείου και διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του.
 • Εκτέλεση του έργου υποστύλωσης του κτιρίου 6 στο οποίο διαμένουν 114 οικότροφοι φοιτητές.
 • Αντικατάσταση τριών λεβήτων-θερμαντήρα και έργα αναβάθμισης στα λεβητοστάσια της Α και Β ΦΕΠ.
 • Εκτέλεση του σημαντικότατου  έργου εγκατάστασης ασύρματης δικτύωσης της ΦΕΠ και η διασύνδεσή του με το ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ. Το έργο θα παραδοθεί σε λειτουργία τον Αύγουστο 2021.
 • Αντικατάσταση μηχανημάτων και εξοπλισμού μαγειρείου και είναι σε εξέλιξη το έργο προμήθειας εξοπλισμού κοιτώνων οικοτρόφων.
 • Επίσης δημοπρατήθηκαν και είναι σε διαδικασία ανάδειξης αναδόχου τρία σημαντικά έργα βελτίωσης της ΦΕΠ και συγκεκριμένα:
  • το έργο ανακατασκευής χώρων υγιεινής του κτιρίου B(6)
  • το έργο αντικατάστασης λέβητα στο λεβητοστάσιο της Α ΦΕΠ και
  • το έργο κατασκευής προσβάσεων ΑΜΕΑ στη ΦΕΠ


Νέα Απλοποιημένη Διαδικασία Εγγραφής στον Ιστότοπο Αποφοίτων
Το Πανεπιστήμιο Πατρών κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διατήρηση στενών σχέσεων με τους αποφοίτους του! Πρόσφατοι απόφοιτοι, με λογαριασμό UPnet ID, μπορούν ήδη να εισέλθουν στην υπηρεσία ενώ παλιότεροι απόφοιτοι αποκτούν λογαριασμό συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα, χωρίς έγγραφα και γραφειοκρατία! Απαιτούνται μόνο ονοματεπώνυμο, έτος εισαγωγής, τμήμα αποφοίτησης, αριθμός μητρώου (προαιρετικά), τηλέφωνο και email επικοινωνίας. Μετά τη συμπλήρωση αυτών των στοιχείων, το Πανεπιστήμιο θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία και αν είναι αληθή θα γίνει η εγγραφή και θα λάβετε στο email όλα τα σχετικά. Η επιβεβαίωση θα πάρει μικρό χρονικό διάστημα, καθώς για τους παλαιούς απόφοιτους πρέπει να γίνει αναζήτηση και επιβεβαίωση σε καρτέλες. Θα χρειαστεί επομένως λίγη υπομονή.

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να εγγραφείτε εδώ https://alumni.upatras.gr/register/ αποκτώντας πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων μέσω του οποίου σας δίνετε η δυνατότητα να διατηρήσετε επαφή με τους συμφοιτητές σας, να ενημερώνεστε για τα νέα του Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, θέσεις εργασίας, καθώς και για διακρίσεις – βραβεύσεις αποφοίτων του Ιδρύματος.
Είναι τιμή για εμάς να κρατήσετε την επαφή με το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Διατηρήστε «ζωντανές» τις αναμνήσεις των πιο όμορφων χρόνων, αυτών των φοιτητικών!


Ομιλία Αστρονομίας στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στις 4 Ιουλίου
Την Κυριακή 4 Ιουλίου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πάτρας και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί Δημόσια Ομιλία με τίτλο: «Ο θαυμαστός κόσμος της γενικής σχετικότητας: από τις μαύρες τρύπες έως τα βαρυτικά κύματα» και Ομιλητή τον Δημήτριο Γιαννίο – Πανεπιστήμιο Purdue ΗΠΑ. Η ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 15ου Ελληνικού Αστρονομικού Συνεδρίου, το οποίο υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων υπάρχει περιορισμός στις διαθέσιμες θέσεις, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα: https://forms.gle/AdcY7dA7hpFMsbZJA
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας: https://tinyurl.com/3e9cmery
Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει παρατήρηση του θερινού ουρανού με τα τηλεσκόπια της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας, «Ωρίων».


Διαδικτυακό το 1ο REUNION Αποφοίτων Τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών
Στις 29 Ιουνίου, στις 7 μ. μ. έγινε διαδικτυακά (μέσω zoom) η 1η Συνάντηση Επανένωσης (REUNION) των Αποφοίτων του Τμήματος Φιλολογίας. Απόφοιτοι – κυριολεκτικά από όλα τα μέρη του κόσμου – συνδέθηκαν για να δουν παλιές συμφοιτήτριες και συμφοιτητές. Η συγκίνηση της επαφής τροφοδοτημένη από τις αναμνήσεις της κοινής φοιτητικής ζωής και ο διάλογος με ανταλλαγή εμπειριών απεδείχθη μια εξαιρετική διαδικασία. Δεκατρείς φοιτητές μίλησαν για την πορεία τους μετά το Πανεπιστήμιο, αλλά και για τα εφόδια, πνευματικά και ψυχικά, που τους έδωσε το Τμήμα Φιλολογίας. Οι ζωές των αποφοίτων ποικίλες: δραστηριοποιήθηκαν στην εκπαίδευση, αλλά κυρίως ασχολήθηκαν με διάφορους τομείς της δημόσιας και της ιδιωτικής διοίκησης, διευθύνουν τις δικές τους επιχειρήσεις, σχεδιάζουν video games, ασχολούνται με την ένταξη των προσφύγων, ίδρυσαν διαδικτυακά σχολεία για την εκμάθηση της ελληνικής ως ξένης γλώσσας. Ανανεώθηκε το ραντεβού για το φθινόπωρο (ελπίζοντας να είναι  δια ζώσης η 2η συνάντηση).

 

Θερινό Φεστιβάλ με ταινίες μικρού μήκους από τις ΠΟΦΠΠ
Για πρώτη φορά η Κινηματογραφική Ομάδα των ΠΟΦΠΠ διοργανώνει ένα θερινό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Το φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και στόχος του είναι η προβολή ταινιών από όσους περισσότερους δημιουργούς είναι δυνατόν. Δεν θα υπάρχει κόστος για την υποβολή ταινίας ή την παρακολούθηση του φεστιβάλ. Αν είσαι δημιουργός μπορείς και εσύ να στείλεις την ταινία σου τώρα. Αν είσαι λάτρης του κινηματογράφου σε περιμένουμε στις 3 και 4 Ιουλίου στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στην ιστοσελίδα: https://stepsfilmfest.gr


Έως την 27η Ιουλίου η υποβολή των αιτημάτων οικονομικής ενίσχυσης των Φοιτητικών Επιστημονικών Ομάδων για το Β’ εξάμηνο 2021 (Ιούλιος-Δεκέμβριος)
Οι εκπρόσωποι των Φοιτητικών Επιστημονικών Ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης για το Β’ εξαμήνου 2021 (Ιούλιος-Δεκέμβριος). Η οικονομική ενίσχυση αφορά χρηματοδότηση για την διοργάνωση εκδηλώσεων (ημερίδες, σεμινάρια, ενημερωτικές εκδηλώσεις, workshops κ.α.) καθώς και άλλων δράσεων π.χ. συμμετοχή σε εκδήλωση άλλου φορέα, δαπάνες αναλωσίμων ή μικροεξοπλισμού, πληρωμή συνδρομών κ.α. Για την ηλεκτρονική υποβολή μπορείτε να συνδεθείτε στο research.upatras.gr/epistimonikes-foititikes-omades


Υποβολή αιτήσεων προπτυχιακών φοιτητών για Στεγαστικό Επίδομα έως τις 30/7/2021
Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση αριθμ. 140832/Z1/25-08-2017  (ΦΕΚ 2993 Β/31-8-2017) οι προπτυχιακοί φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών,  Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης δικαιούνται ετήσιο στεγαστικό  επίδομα  ίσο με χίλια (1000) Ευρώ σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην  άνω ΚΥΑ. Οι αιτήσεις για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για κάθε ακαδημαϊκό έτος, υποβάλλονται εντός προθεσμίας εκάστου έτους μέσω της ηλεκτρονικής  εφαρμογής του ΥΠΑΙΘ. Για την υποβολή της αίτησης και περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με τον σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr

Εγκύκλιος Στεγαστικού Επιδόματος 2020-2021
Διάστημα υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης από Τρίτη 29-06-2021 έως Παρασκευή 30-07-2021.


ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

 • Ψυχολογική Στήριξη Φοιτητών: Το Γραφείο Ψυχολογικής Στήριξης του Πανεπιστημίου Πατρών παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες σε όλους τους φοιτητές  και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου. Λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, με δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως συνεδρίες, στο ισόγειο του Κτιρίου Α’. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στα τηλ. 2610-969696 και 2610969897 ή στο socialwelfare@upatras.gr .
 • Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας: Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών» λειτουργεί το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας καθημερινά από τις 08.00 έως και 15.00 στο ισόγειο κτίριο της Πρυτανείας. Το γραφείο στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, παρέχοντας ανάπτυξη προτάσεων και παρεμβάσεων  για την κάλυψη των μαθησιακών διαδικασιών, Ψυχοκοινωνική στήριξη, Συμβουλευτική υποστήριξη, Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, Ενημέρωση για τις παροχές του Πανεπιστημίου Πατρών, Διασύνδεση με Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών, παραπομπή φοιτητών, όπου κριθεί απαραίτητο. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο τηλ. 2610-969696 ή στο socialwelfare@upatras.gr .
 • Γραφείο Ιατρικής Στήριξης: Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών» λειτουργεί το Γραφείο Ιατρικής Στήριξης καθημερινά από τις 09.00 έως και 14.00 στην Κλινική Αποκατάστασης του ΠΓΝΠ. Το γραφείο στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, παρέχοντας ιατρική στήριξη και συμβουλευτική, όπως και φυσικοθεραπείες σε φοιτητές με κινητικά προβλήματα. Λειτουργεί κατόπιν προγραμματισμένων συναντήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο τηλ. 2610-969696 ή στο socialwelfare@upatras.gr .
 • Επαγγελματική Συμβουλευτική: Η Επαγγελματική & Ακαδημαϊκή Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Πατρών έχει ως κύριο στόχο να συνδράμει όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος στην εξέλιξη της καριέρας τους παρέχοντας ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη. Το γραφείο διαθέτει εκτεταμένη/ενημερωμένη βάση δεδομένων για θέσεις εργασίας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για μεταπτυχιακές σπουδές εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και για υποτροφίες/επιμορφωτικά προγράμματα. Βρίσκεται δε σε άμεση συνεργασία με τις Δομές Διασύνδεσης και Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, προβλέπονται παρεμβάσεις για φοιτητές Ευαίσθητων/Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και ΑμεΑ με στόχο την βελτίωση των ικανοτήτων των εν λόγω ομάδων, αποσκοπώντας στην άρση των δυσκολιών στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο τηλ. 2610-969686 ή στο theodleo@upatras.gr .
 • Σταθμοί εργασίας για φοιτητές με Αναπηρία: Η Κοινωνική Μέριμνα, με την υποστήριξη της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης, έχει θέσει σε λειτουργία σταθμούς εργασίας για την πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία στο έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό. Οι σταθμοί αυτοί προορίζονται για χρήση από άτομα με προβλήματα όρασης (μερική ή ολική τύφλωση) ή/και με προβλήματα κινητικότητας. Οι σταθμοί αυτοί έχουν τοποθετηθεί στις βιβλιοθήκες των επιμέρους πόλεων που στεγάζονται τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Όλες οι υπηρεσίες της Κοινωνικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών είναι Δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών στην ιστοσελίδα: https://socialwelfare.upatras.gr/


Συμμετοχή του ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε Ζωή” στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας
Το 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων της Πλαζ στην Αγυιά. Μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων στην οποία συμμετείχαν 58 φορείς κοινωνικής φροντίδας της περιοχής μας και που στόχο είχε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης & υγείας. Το φεστιβάλ υποστήριξαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Διενεργήθηκαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, αιμοδοσία και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από το ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑΓΚΗΣ / ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ
Τα τηλέφωνα για ώρες ανάγκης στην κοινότητά μας είναι:

 • 11771, τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης, την οποία μπορείτε να καλείτε επί 24/ώρου βάσεως, από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (εντός νομού Αχαΐας). Η τηλεφωνική αυτή γραμμή συνδέεται απ’ ευθείας με τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για άμεση παροχή βοήθειας.
 • Οι βλάβες μπορούν να ανακοινώνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στον αριθμό τηλεφώνου 2610 996666 και κατά τις μη εργάσιμες ημέρες στην ομάδα επιφυλακής εγκαταστάσεων (τηλέφωνο:6978188888) ή στο τηλέφ.: 2610 996666 (το οποίο θα εκτρέπεται στην ομάδα επιφυλακής εγκαταστάσεων). Οι βλάβες τηλεφώνων και δικτυακών υποδομών δηλώνονται στο τηλέφωνο 6982961126 της επιφυλακής δικτύων.
 • Οι αριθμοί κλήσης των φυλάκων είναι 6978188881 και 6978188882 (εντός και εκτός νομού Αχαΐας).
 • Για ό,τι αφορά βλάβες στο Αγρίνιο θα πρέπει να ενημερώνετε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τον κ. Ν. Τσάτσο, στο τηλ. 2641074206 (e-mail: ntsatsos@upatras.gr).

Πυρασφάλεια
Το επόμενο διάστημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιών, αν υποπέσει στην αντίληψή μας και η παραμικρή ένδειξη πυρκαγιάς, ειδοποιούμε την Πυροσβεστική στο 199 ή τους υπευθύνους για την πυρασφάλεια στα τηλ.: 6985 968190 ή 6985 969780


Με αυτό το Δελτίο Τύπου, ολοκληρώθηκε η τακτική ενημέρωση της κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών και για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.
Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δελτία τύπου,
εκτός αν προκύψει ανάγκη για έκτακτη ενημέρωση.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι

Από το Γραφείο Επικοινωνίας Τύπου