Εβδομαδιαίο Δελτίο Τύπου

24.10.23 | Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Πανεπιστημίου Laval Mario J.M. Leclerc, σε Επίτιμο Διδάκτορα
O Καθηγητής του Πανεπιστημίου Laval, Mario J.M. Leclerc,  θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Χημείας, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Καθηγητής του Τμήματος Χημείας Ιωάννης Καλλίτσης, ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος Χημείας Αχιλλέα Θεοχάρη και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα. Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του τιμώμενου με τίτλο: «Green Chemistry for Green Energy». Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/teleti-anagorefsis-tou-kathigiti-panepistimiou-laval-mario-j-m-leclerc-se-epitimo-didaktora-24-10-2023/

 

24.10.23 | Ημερίδα με θέμα: «Η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Πανεπιστημίου Πατρών και το έργο της»
Η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΜΣΣ) του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ., διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Πανεπιστημίου Πατρών και το έργο της».
Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης της αντίστοιχης πράξης (MIS 5183499), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».
H ημερίδα θα καλύψει τις ακόλουθες θεματικές:

 • Οργάνωση και λειτουργία της Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού
 • Στρατηγικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός του Ιδρύματος
 • Μεθοδολογία παρακολούθησης του Στρατηγικού Σχεδίου – Ολοκληρωμένο

Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΣΣ

 • Ειδικές μελέτες για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδιασμού

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρξει η δυνατότητα ανταλλαγής καλών πρακτικών, συζήτησης για την ανάληψη κοινών ενεργειών και καταγραφή ζητημάτων που απασχολούν τις ΜΣΣ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Καθηγητής Διονύσιος Μαντζαβίνος.
Προσοχή: Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται εγγραφή έως την Δευτέρα 23/10 εδώ.  Μετά την εγγραφή θα σας σταλεί το link την ημερίδας.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και περισσότερες πληροφορίες την ΜΣΣ του Παν. Πατρών μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Μονάδας: https://mss.upatras.gr

unicef

10.2023 | Ομιλία του Διπλωματικού Εκπροσώπου της UNICEF στην Ελλάδα, Dr. Ghassan Khalil
Στο πλαίσιο της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα για τη δημιουργία Κέντρου Δικαιωμάτων του Παιδιού, θα πραγματοποιηθεί Ομιλία του Διπλωματικού Εκπροσώπου της UNICEF στην Ελλάδα, Dr. Ghassan Khalil την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17.30 στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών (Κτίριο Διοίκησης).
Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Βασίλειος Κόμης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Καθηγητής Αθανάσιος Καραλής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την Ομιλία του Διπλωματικού Εκπροσώπου της UNICEF στην Ελλάδα, Dr. Ghassan Khalil με τίτλο: «The role of Academia in promoting Child Rights». Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/omilia-tou-diplomatikou-ekprosopou-tis-unicef-stin-ellada-dr-ghassan-khalil-25-10-2023/

 

Ημερίδα: Ταξίδι στο «ανήκειν». Από την υποδοχή στη συμπερίληψη: Εκπαιδευτικοί και διαμεσολαβητές ως «πόροι ελπίδας» στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος.
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: Ταξίδι στο «ανήκειν». Από την υποδοχή στη συμπερίληψη: Εκπαιδευτικοί και διαμεσολαβητές ως «πόροι ελπίδας» στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, στις 9:30 πμ – 2:00 μμ.  Η ημερίδα διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Έδρα Unesco και Τμήμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης) και το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Εργαστήριο Κοινωνιολογίας και Εκπαίδευσης) του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην εν λόγω Ημερίδα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθ. Χ. Ι. Μπούρας, θα απευθύνει χαιρετισμό στους συμμετέχοντες.  Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη, ενώ θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όσους συμμετέχοντες παρευρεθούν με φυσική παρουσία. Επίσης, το σεμινάριο θα μεταδίδεται και ζωντανά μέσω διαδικτύου.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να εντοπίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.unic.ac.cy/unesco-chair/event/taxidi-sto-anikein-apo-tin-ypodochi-sti-symperilipsi-ekpaideytikoi-kai-diamesolavites-os-poroi-elpidas-sti-diacheirisi-toy-metanasteytikoy-zitimatos/

 

Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ»
Tο Πανεπιστήμιο Πατρών για τρίτη φορά απονέμει το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας «Ευάγγελος Παπανούτσος» σε μέλη του Ιδρύματος. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Γραμματεία της Πρυτανείας (rectorate@upatras.gr). Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/vraveio-exairetis-didaskalias-evangelos-papanoutsos-2/.

 

patras iq 2023
Γίνε Εκθέτης στην αναβαθμισμένη 8η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PATRAS IQ 2023
Η 8η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PATRAS IQ 2023, επιστρέφει δια ζώσης, το Σάββατο 25, Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αποτελώντας ένα κορυφαίο σημείο συνάντησης ερευνητικού και παραγωγικού τομέα σας προσκαλεί να συμμετέχετε, ως εκθέτης ή επισκέπτης.
Ως μακροχρόνια αναπτυξιακή πρωτοβουλία προωθεί ένα σύνολο δράσεων δικτύωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας στοχεύοντας στην:

 • Επικοινωνία και δικτύωση μεταξύ ερευνητών, επιχειρηματιών και επενδυτών.
 • Παρουσίαση και διάδοση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Ανάπτυξη συνεργασιών και επιχειρηματικών ευκαιριών και στην προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στην Ελλάδα και Διεθνώς.
 • Προώθηση της διασύνδεσης φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών (Career Day)

Αυτά και άλλα πολλά είναι ένα μικρό δείγμα από όσα προσφέρει η 8η Έκθεση Patras IQ 2023.
Ζήσε την Εμπειρία της Έκθεσης Patras IQ! Εξασφάλισε τη Συμμετοχή σου!
Στην 8η Patras IQ 2023 μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες: Ερευνητές με ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα, Spin-offs, Start-ups, μικρές και μεγάλες Επιχειρήσεις που επενδύουν σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, Εκπαιδευτικοί, Ερευνητικοί, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί φορείς.
Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας ως εκθέτες, παρακαλούμε συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής.
Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη Συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε στον Κανονισμό Συμμετοχής Εκθετών, ο οποίος έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Έκθεσης. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις!

Erasmus+

Erasmus+ Staff mobility for Teaching/Training
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ δίνεται η δυνατότητα:

 • στο διδακτικό προσωπικό του Ιδρύματός μας να μετακινηθεί για διδασκαλία σε Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης μέσω της δράσης Staff mobility for Teaching Assignment (STA) – απαραίτητη η ύπαρξη δι-Ιδρυματικής Συμφωνίας, λαμβάνοντας την επιχορήγηση Erasmus+ [περισσότερες πληροφορίες για τη δράση STA και την υποβολή αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο].
 • στο προσωπικό (διδακτικό και διοικητικό) του Ιδρύματός μας να μετακινηθεί για επιμόρφωση μέσω της δράσης Staff mobility for Training (STT), λαμβάνοντας την επιχορήγηση Erasmus+ [περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο]

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30/10/2023.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων: τηλ. 2610-996610, email: llp.outgoing@upatras.gr

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 • Διάκριση μελών ΔΕΠ Τμήματος Φιλολογίας
  Ο κ. Γ. Καζαντζίδης, Επικ. Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας, επελέγη ως Visiting Professor of Classics στο Πανεπιστήμιο του Johns Hopkins κατά το εαρινό εξάμηνο του 2023-2024, και ως Visiting Research Fellow στο Seeger Center for Hellenic Studies στο Πανεπιστήμιο του Princeton για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο 2024.
 • Διακρίσεις του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 25ο Διεθνές Συνέδριο της ACM με θέμα την Αλληλεπίδραση Ανθρώπου – Κινητών Υπολογιστών (ACM 25th International Conference on Mobile Human-Computer Interaction, MobileHCI’23), που έγινε στις 26-29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ευγενίδειο Πλανητάριο στην Αθήνα. Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ν.Α. Ευρώπη.
  Η επιστημονική εργασία με τίτλο “Pseudo-haptic and Self-haptic Feedback During VR Text Entry” βραβεύθηκε ως η καλύτερη εργασία στο συνέδριο 2nd International Conference of the ACM Greek SIGCHI Chapter, ACM (2023), που έγινε 27-28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.  Η εργασία βασίστηκε στη διπλωματική εργασία που εκπονήθηκε από την Μαρία Κουναλάκη, απόφοιτο ΤΜΗΥΠ και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΔΠΜΣ Αλληλεπίδραση Ανθρώπου Υπολογιστή, υπό την επίβλεψη του Επ. Καθηγητή Δρ. Ανδρέα Κομνηνού, και με τη συμβολή της υποψήφιας διδάκτορα στο ΤΜΗΥΠ, Ιουλίας Σίμου. Το κείμενο της εργασίας είναι διαθέσιμο στην ψηφιακή βιβλιοθήκη της ACM (Open Access).
 • Διάκριση μέλους ΔΕΠ Τμήματος Αειφορικής Γεωργίας
  Ο Καθηγητής κ. Κούτσιας Νικόλαος και Πρόεδρος του Τμήματος Αειφορικής Γεωργίας  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Stanford του 2% των κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου.
 • Διάκριση μέλους ΔΕΠ Τμήματος Γεωλογίας
  Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Σταύρος Καλαϊτζίδης του Τμήματος Γεωλογίας βραβεύθηκε με το Organic Petrology Award της International Committee for Coal and Organic Petrology (ICCP). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Joint 74th ICCP & 39th TSOP Meeting με τίτλο “Organic Petrology in the Energy Transition Era: challenges ahead” που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται κάθε δυο χρόνια και αποτελεί αναγνώριση για τη σημαντική συνεισφορά στην επιστήμη της Οργανικής Πετρολογίας. Επιπλέον, ο κ. Καλαϊτζίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της ICCP για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Δωρεάν Επιμορφωτικά Σεμινάρια
Στο πλαίσιο της Δράσης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών»,  η Μονάδα Προσβασιμότητας της Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με τις εξής θεματολογίες:
1. Σεμινάρια δημιουργίας προσβάσιμου περιεχομένου για Ιστοτόπους του Πανεπιστημίου και για Κοινωνικά Δίκτυα
Απευθύνονται σε μέλη του Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου που είτε είναι διαχειριστές κάποιου ιστοτόπου είτε έχουν την αρμοδιότητα να αναρτούν περιεχόμενο σε ιστότοπο ή σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Κύριος στόχος των σεμιναρίων είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα δημιουργίας προσβάσιμου περιεχομένου τόσο για τους ιστοτόπους του Πανεπιστημίου Πατρών (οι οποίοι βάσει του ν. 4727/2020 ΦΕΚ 184 Α’ 23-09-2020, Κεφάλαιο Η’ «Ψηφιακή προσβασιμότητα», πρέπει να είναι προσβάσιμοι)  όσο και για τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://socialwelfare.upatras.gr/seminario-dimioyrgias-prosvasimoy-p/
2. Σεμινάρια σε θέματα δημιουργίας προσβάσιμων αρχείων Word, PowerPoint, Excel και PDF
Απευθύνονται σε μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και Διοικητικούς Υπαλλήλους σε θέματα δημιουργίας προσβάσιμων αρχείων Word, PowerPoint, Excel και PDF. Κύριος στόχος των σεμιναρίων είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα προσβασιμότητας αρχείων και η ευαισθητοποίηση της Πανεπιστημιακής κοινότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://socialwelfare.upatras.gr/seminaria-epimorfosis-melon-dep-kai-d/

 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού @UP
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών το 14ο τεύχος του περιοδικού του πανεπιστημίου μας: https://www.upatras.gr/wp-content/uploads/2023/10/@up14.pdf
Yπενθυμίζεται ότι το περιοδικό εκδίδεται σε εθελοντική βάση και είναι ανοικτό σε όλες τις ομάδες της πανεπιστημιακής κοινότητας. Μπορείτε να γνωστοποιήσετε το αντικείμενο της προσωπικής σας έρευνας, τις επιστημονικές σας δράσεις, τις απόψεις σας πάνω σε κοινωνικά ή ακαδημαϊκά θέματα, τις προτιμήσεις σας όσον αφορά βιβλία, ταινίες, σειρές, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές. (Μπορείτε να στέλνετε τη συνεργασία σας στο newsletter@upatras.gr. Όριο λέξεων: 1200. Ευκταίο είναι τα κείμενα να συνοδεύονται από 1 ή 2 φωτογραφίες σχετικές με το θέμα). Το επόμενο τεύχος θα αναρτηθεί στις 15/12.

 

Εκδηλώσεις στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο

 • Εκπαιδευτική Ημερίδα: Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας
  22.10.23
 • Συναυλία More House Choir UK & Polyphonic Choir of Patras in concert
  23.10.23
 • Επιστημονική Διημερίδα ««Δράσεις για τη βελτίωση της ποιοτικής και ποσοτικής κατάστασης του παράκτιου Υπόγειου Υδατικού Συστήματος π. Λαρισσού της ΛΑΠ Πείρου-Βέργα-Πηνειού του Υδατικού Διαμερίσματος Βόρειας Πελοποννήσου και την προσαρμογή του στην κλιματική αλλαγή»
  24.10.23

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.confer.upatras.gr/

 

Παγκόσμια Ημέρα Ανατομίας – 15 Οκτωβρίου 2023
Η 15η ημέρα του Οκτωβρίου 2023 έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ανατομικών Εταιρειών (IFAA) ως η Παγκόσμια Ημέρα Ανατομίας, καθώς είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Andreas Vesalius, o οποίος θεωρείται ο πατέρας και «ιδρυτής» της σύγχρονης Ανατομίας. Πρόκειται για μία ακόμη Παγκόσμια Ημέρα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης. Αυτούς τους στόχους ικανοποιεί το Εργαστήριο Ανατομίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο φροντίζει να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία μέσω της ενημέρωσης των πολιτών και των κοινών συνεργασιών με φορείς της πόλης και της Περιφέρειας.


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης
Τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης: 
11771

Λειτουργεί επί 24/ώρου βάσεως, από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (εντός νομού Αχαΐας). Η τηλεφωνική αυτή γραμμή συνδέεται απ’ ευθείας με τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για άμεση παροχή βοήθειας.

Φύλαξη Πανεπιστημίου Πατρών: 6978188881, 6978188882 – Κλήση από εντός και εκτός νομού Αχαΐας

ΒΛΑΒΕΣ: 2610 996666, 6978188888

Στέγαση: 2610962180
Φοιτητική Εστία Πατρών (Ρίο): 2610992360, fep@upatras.gr
Φοιτητική Εστία Πατρών (Κουκούλι): 2610962942-41
Φοιτητική Εστία Αγρινίου: 2641074169
Φοιτητική Εστία Μεσολογγίου: 2631058257

Σίτιση (Ρίο): 2610997976, 2610997956, 2610997977
Σίτιση (Κουκούλι): 2610962941
Σίτιση (Αγρίνιο): 2641074169
Σίτιση (Μεσολόγγι): 2631058257, 2631058421

Πυρασφάλεια: Πυροσβεστική στο 199

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Πληροφορίες: 2610996683
Κλητήρες Πρυτανείας: 2610996681
Γραμματεία Πρυτανείας: 2610997993, 2610996605, 2610996608, 2610969055
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Εκδηλώσεων: 2610996611, 2610996695, 2610969027
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων: 2610969029, 2610969036, 2610996610, 2610997987, 2610996613
Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών: 2610996734
Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: 2610997755
ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ: 2610997851, 2610997841
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης: 2610969621
Τεχνικός Ασφαλείας: 2610996835
Ιατρός Εργασίας: 2610962195

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Λογότυπο εφαρμογής "my.upatras"Εφαρμογή my.upatras.gr: https://my.upatras.gr/
Επίσημη Ιστοσελίδα Πανεπιστήμιου Πατρών: https://www.upatras.gr/
Υπηρεσίες Τηλεματικής Πανεπιστημίου Πατρών: https://www.upnet.gr/
Σύστημα συχνών ερωτήσεων και πληροφόρησης «Αθηνά»: https://athena.upatras.gr/
Υπηρεσία δεδομένων αιθουσιολογίου του Πανεπιστημίου Πατρών: https://campus.upatras.gr  
Ιστότοπος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Πατρώνhttps://alumni.upatras.gr/

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Facebook
 page: https://www.facebook.com/upatras/

Facebook alumni: https://www.facebook.com/upatrasalumni/
Χ (Twitter) account: https://twitter.com/upatras
Instagram account: https://www.instagram.com/upatras/
YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnrADx55JNX5T9wNGWHbAPg/
Linkedin: https://gr.linkedin.com/school/university-of-patras/

—– 


Λογότυπο-Alumni
Ιστότοπος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Πατρών
Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

https://alumni.upatras.gr/

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας Τύπου