Εκδήλωση Απονομής Υποτροφίας “Πάνος Μυλωνάς”

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Καθηγητής Βασίλειος Κωστόπουλος και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κ. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την απονομή Υποτροφίας εις μνήμην Πάνου Μυλωνά, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 και ώρα: 12.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η πρόσκληση της εκδήλωσης (αρχείο pdf)

—-

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 2610 996611 & 996695 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 13.00.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση φωτογραφίζεται και βιντεοσκοπείται. Μέρος του υλικού θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο του Πανεπιστημίου Πατρών και για την δημόσια προβολή της εκδήλωσης