Πρόγραμμα σίτισης ΦΕΠ μηνός Μαρτίου

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

Επισυνάπτουμε  αναλυτικό πρόγραμμα φαγητού (αρχείο pdf) του εστιατορίου της  ΦΕΠ μηνός Μαρτίου .

Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται  αποκλειστικά και μόνο των πλήρως εμβολιασμένων ή νοσήσαντων,  με την επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού και τον έλεγχό του. Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται στις προβλεπόμενες θέσεις και θα τηρούνται με προσοχή όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις τουλάχιστο 1,5 μέτρου κατά την αναμονή,  ειδικές προστατευτικές μάσκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Φοιτητικής Εστίας και του εστιατορίου ).
Οι  φοιτητές που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, δεν θα εισέρχονται στο χώρο του εστιατορίου και θα παραλαμβάνουν το φαγητό σε  ατομικές συσκευασίες σε ειδικό χώρο, στην εξωτερική πλευρά του εστιατορίου,  με την τήρηση επίσης όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

  • το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου θα είναι διευρυμένο και συγκεκριμένα:
             . Πρωινό : από ώρα 07:30 μέχρι ώρα 09:30
             . Γεύμα  : από ώρα 12:00 μέχρι ώρα 16:00
             . Δείπνο : από ώρα 19:00 μέχρι ώρα 21:15
  • οι σιτιζόμενοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν επακριβώς όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και προυποθέσεις .
  • στη ΦΕΠ μπορούν επίσης  να σιτιστούν και μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές  καθώς και το Εκπαιδευτικό-Διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, έναντι συμβολικού αντιτίμου. Σχετικά κουπόνια σίτισης διατίθενται στα γραφεία της ΦΕΠ από ώρα 12:00 μέχρι ώρα 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

———-
Για τη ΦΕΠ

Αθανασόπουλος Γ.