Έναρξη μαθημάτων Χορού 2023-2024 στον Σύλλογο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Πανεπιστημίου Πατρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Πανεπιστημίου Πατρών (Σ.Ε.Π.Χ.Π.Π.) σας καλωσορίζει στη νέα ακαδημαϊκή και χορευτική χρονιά 2023-2024.
Διδασκαλία, θεματικές χορευτικές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε παραδοσιακά γλέντια και λαϊκές γιορτές είναι μερικές από τις δράσεις του Σ.Ε.Π.Χ.Π.Π. με γνώση και εμπειρία σχεδόν τριάντα ετών ως σήμερα!
Οι πρόβες κι οι χορευτικές παραστάσεις φροντίζουμε να πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με επιστημοσύνη, εμπειρία και πολύ μεράκι! Περιμένουμε χορευτές και χορεύτριες, φοιτητές, φοιτήτριες, προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και τα παιδιά τους και άλλους φίλους και φίλες, με εμπειρία καθώς και νέα μέλη, για να αναδείξουμε τη δύναμη της χορευτικής και μουσικής μας παράδοσης. Περιμένουμε και παραδοσιακούς μουσικούς και ερμηνευτές, φοιτητές και φοιτήτριες, προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και άλλους φίλους που θα συνεισφέρουν με τη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία τους στις παραστάσεις μας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023. Συμμετέχουν όπως πάντα στις πρόβες και στις παραστάσεις μας φοιτητές και φοιτήτριες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και τα παιδιά τους καθώς και όποιος/α αγαπάει τον χορό από την ευρύτερη περιοχή των Πατρών. Οι εγγραφές είναι ανοικτές για όλες και όλους.
Η διδασκαλία θα πραγματοποιείται όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος του 1ου και 6ου Γυμνασίου Πατρών, Έλληνος Στρατιώτου και Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Οι εγγραφές επίσης πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος και οι φοιτητές και φοιτήτριες συμμετέχουν δωρεάν. Όλοι οι ενήλικες προσκομίζουν βεβαίωση υγείας από καρδιολόγο και όλες και όλοι έχουν πάντα μαζί τους το προσωπικό τους μαντήλι για χορό.
Τη διδασκαλία προσφέρει ευγενώς ο Δρ. Γρηγόριος Μικρώνης, μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Πατρών με έμφαση στη διδασκαλία του ελληνικού παραδοσιακού χορού.

ΔΕΥΤΕΡΑ

  • 6:00-7:00μμ Ενήλικες-νέα μέλη
  • 7:00-8:00μμ Ενήλικες-παλαιότερα μέλη
  • 8:00-9:00μμ Φοιτητές/τριες-νέα μέλη

ΠΕΜΠΤΗ

  • 6:00-7:30μμ Ενήλικες-τμήμα παραστάσεων
  • 7:30-9:00μμ Φοιτητές/τριες-τμήμα παραστάσεων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  • 6:00-7:00μμ Παιδιά-νέα μέλη
  • 7:00-8:00μμ Παιδιά-τμήμα παραστάσεων

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: empdancegroup@upatras.gr και στα τηλέφωνα: 6972198586 (Ε. Ηλιοπούλου) και 6949628790 (Θ. Ραμαντάνη).

______________
Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Χ.Π.Π.