Επιστήμη & Τεχνολογία Υδρογόνου: 70 χρόνων Τεχνολογία και ΚΙΤ εκπαίδευσης, 06/02/2024

Σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή ομιλία του Καθηγητή Σοφοκλή Μακρίδη με θέμα: «Επιστήμη & Τεχνολογία Υδρογόνου: 70 χρόνων Τεχνολογία και ΚΙΤ εκπαίδευσης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 6/2/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/ntouman

Η παρουσίαση είναι μια σύμπραξη του ΓΕΛ Μοχού (Διευθυντής: Νίκος Τουμανίδης, ΠΕ04.01) και του Προτύπου ΓΕΛ Πατρών (Όμιλος Αστρονομίας και Αστροφυσικής, (υπεύθυνος: Μιχάλης Πετρόπουλος, ΠΕ04.01).

Ο Δρ. Σοφοκλής Μακρίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Αειφορικής Γεωργίας, Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ελλάδα & Επισκέπτης Καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Μπράντφορντ, Ηνωμένο Βασίλειο & Τμήμα Βιομηχανίας Αεροδιαστημικής, Πανεπιστήμιο Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Διευθυντής της νομικής οντότητας Innoenergy lab (Περιβαλλοντική Φυσική και Τεχνολογία Υδρογόνου).

Είναι φυσικός ενώ έλαβε το MEng το 2002 και το διδακτορικό δίπλωμα το 2004 σε τομείς Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών και βραβευμένο PostDoc από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών IKY (NanoMagnetic Materials & Hydrogen Technologies).

______________
Με τιμή
Ν. Τουμανίδης
Φυσικός – MScc Ραδιηλεκτρολόγος, MSc, MEd
Υπ. Δρ. ΤΜΗΥ&Π